Vizitator Boomerang Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Salut si imi cer scuze daca supun inca odata discuteti un subiect deja dezbatut.Problema mea sta in felul urmator cineva mi-a promis un strung nu stie exact ce model este crede ca este sp80 sau sn80 are doar strungul, pe mine ma intereseaza ce motor trebuie sa cumpar si cum pot construii sau de unde pot achizitiona un banc pentru el as fi foarte recunoscator daca cineva are cumva o carte tehnica ceva desi rasfoind forumul am vazut ca nu prea exista aceasta carte tehnica.Doresc ca motorul sa fie monofazic. ce putere ce rotatii etc Precizez ca sunt foarte foarte nepriceput in acest domeniu dar plin de entuziasm spre invatare. Va multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Vizitator Boomerang Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Multumesc nicolas dar ramane o problema ce turatie trebuie sa aiba am inteles ca in bancul original existau niste fulii cu care puteai schimba viteza de rotatie asta daca nu ma insel si daca ai putea sa ma sfatuiesti in privinta bancului de lucru am vazut ceva postat de tine cu un banc din lemn dar as prefera de metal o schita ceva pentru un incepator .acum in legatura cu motorul am vazut ca sunt o gramade de tipuri cu rotor in scurt antiexplozie etc ce motor trebuie sunt foarte nepriceput daca as avea informatii exacte as fii tare recunoscator o sa incerc sa pun problema si pe siteul postat de tine dar cu cat mai multa informatie cu atat mai bine Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 toate subiectele care te intereseaza le poti gasi dezbatute de @cnc-3000 (@daredan, pe ElForum) pe "Forumul prelucratorilor prin aschiere", la adresa unde te-am trimis in postarea anterioara. Toaata treaba este sa cauti. Link spre comentariu
Vizitator Boomerang Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Multumesc pentru ajutor o sa caut postarie celor 2 inca odata multumesc si sper sa readuc la viata bijuteria si sa invat steungarie.am tot cautat si am vazut subiectele dezbatute dar nu prea am inteles nimic am vazut ca multi adopta varianta motorului trifazic cu variator sunt novice rau de tot de aceea doream informatii exacte cu privire la motor . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 ...o sa caut postarie celor 2...Nu sunt doi. Este unul si acelasi, dar are nickname-uri diferite pe cele doua forumuri. Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 am eu partea de fulii si masa daca e cazul Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Le poti posta aici, pentru folosinta oricui. De aceea am modificat numele topicului. Link spre comentariu
Vizitator Boomerang Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Un pret pentru masa si fulii si poze? Link spre comentariu
Vizitator ghitarosca Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 ansamblu lagar,parghi ,fulii 250 ron masa pe care era strungul e o simpla masa de lemn Link spre comentariu
Vizitator Boomerang Postat August 6, 2012 Partajează Postat August 6, 2012 Dupa multe asteptari a sosit bijuteria plus un cadou astept pareri si sfaturi pentru a da viata bijuteriei Link spre comentariu
andreigradu Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 Felicitari pentru achizitie, ofera-ne detalii, suntem curiosi.Daca spui ca a sosit, noi nu te credem, vrem sa vedem jucaria. ( pozeee ... )Apoi intri in CLUB si incepe dansul. " Greul acum incepe " Link spre comentariu
Vizitator Boomerang Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 pozee strungul meu Link spre comentariu
Vizitator Boomerang Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 iarasi pozee cu strungul Link spre comentariu
andreigradu Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 UAUUUU...... cum arata.....nasol....Ai de lucru. Exista o solutie care indeparteaza foarte bine rugina, se numeste FERUGINOL, produsa de Policolor, costa 18 lei litrul si se vinde la litru, bidon din plastic, rotund, alb.Eu am folosit-o si da rezultate extraordinare. Se curata piesa cu apa si peria de sarma, apoi se degreseaza cu diluant. Dupa ce ai curatat si degresat pui intr-o galeata de plastic solutia si asezi piesa acolo. Timp de 24 ore poti sa o lasi la curatat, in functie de gradul de rugina poti sa prelungesti sau scurtezi timpul.Feruginolul se si evapora, deci vei tine capac pe galeata permanent.Cand scoti din feruginol speli cu apa abundent si cureti cu peria de sarma.Daca nu e curata o reintroduci in solutie.Cand e curata piesa trebuie sa opresti fenomenul de oxidare. Piesa curatata bine sub jet de apa cu peria de sarma, e apoi stearsa, se sterge abundent cu diluant, se usuca si se unge cu ulei.Scrie pe bidon ce tip de diluant.Atentie la maini si ochi, ochelari de protectie si manusi de cauciuc. Link spre comentariu
alin 105 Postat August 7, 2012 Partajează Postat August 7, 2012 nu vreau sa descurajez pe nimeni, dar respectiva "bijuterie" e numai buna de aruncat la fier vechi.Parca e recent recuperata din maruntaiele Titanicului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum