Vizitator sorinnx2 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Bun , overlock l-am scos de tot , si tot asa face .CU memtest86 mi-a dat cam 101 errors .Ar putea sa fie de la rami ? Tin sa mentionez ca si inainte de cumpararea ramilor acestia ( initial am avut 1gb) facea tot la fel .In sursa nu stiu sa ma uit si nu ma bag , sa nu stric ceva pe acolo .Ps : Fara overclock nu pot asculta nici muzica in timp ce navighez pe browser ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Buna seara ! Eu asi zice sa incercati cu alta tastatura pentru ca eroarea aceia cu 101 cam vine de la tastatura. Link spre comentariu
Vizitator sorinnx2 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Nu ati inteles , erorile in numar de 101 vin de la memtest86 . Link spre comentariu
mastodontu Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 incearca sa ii schimbi ramii. erorile sunt de la unul singur sau acumulate, de la amandoua placutele ?si mai incearca si cu un alt test pt rami. Link spre comentariu
Vizitator sorinnx2 Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Erorile sunt de la ambele placute ram puse , momentan nu vreau sa schimb ramii ( sunt dinaia ddr1[more expensive] ) . Cu ce program sa mai incerc ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Daca se "inroseste" ecranul cand rulati memtest si curg erorile, exista doua posibilitati: memoria sau chipsetul northbridge. Imprumutati de la un vecin/coleg o memorie DDR1, oricat de mica(128MB ajung), si daca da eroare memtest-ul (CD bootabil) si cu acea memorie, alta placa baza/ alta platforma... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum