Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Teorie

Vizitator sorinnx2

Postări Recomandate

Vizitator sorinnx2

Buna ziua , am auzit un fel de teorie de la un prieten de-al meu ( el a facut asa dar nu stiu daca e adevarat ) , cum ca , daca trec prin 2 modemuri firul care vine din retea ( internet ) mii se dubleaza viteza de internet .Conexiunile ar venii cam asa :In primul modem in care intra cablul de retea ii bag o mufa de internet care intra in pc(lan 1 ) , si aceea o bag in celalalt modem , iar din celalalt modem bag in pc( tot lan 1 , din modemul al doilea) .As vrea sa stiu daca lucrul acesta esti posibil , sau daca trebuie facut cumva altfel .ps : Treaba cu conexiunile m-am gandit eu la ea , nu am aplicat asa ceva practic doar o data si nu mai stiu exact cum .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mastodontu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

:ras: cum sa ti se dubleze viteza la internet ? cat ai in abonament atata folosesti.eu nu cred ca e posibil asa ceva. si chiar daca ar fi posibil, explica-mi cum legi 2 modem-uri in cascada ?
Link spre comentariu
Vizitator sorinnx2

Faza cu legatul modemurilor am facut-o la un birou de contabilitate , pe vremea cand la romtelecom iti dadea modem speedtouch ( nu stiu ce model , stiu doar ca puteai scrie speedtouch in browser si te baga in meniu ) doar cu o iesire pentru internet-pc . Nu mai stiu sigur daca la al doilea modem am modificat vre-o piesa sau nu . (unde ar trebui sa intre respectivul "DSL" ) .Nu am probat chestia asta , dar m-ar interesa daca ar fii posibil .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări