adigh Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 @adrian_pic" Prezinti erori grave de logica. Pe linga obiceiul de a te da pe linga cei pe care-i vezi tu mai marii locului. Crezi ca o sa cistigi ceva daca ii perii permanent ? Mie mi se pare ca in aceasta discutie valderama a fost cel contradialog. Daca stia de acel link de la inceput crezi ca nu-l dadea ? Puteam sa terminam totul in doua trei posturi. Unde ai fost pina acum ? Vi si tu la sfirsitul razboiului sa de dai viteaz si guraliv. Daca ai stiut solutia de ce nu ai spus-o pina acum ? ...a mai fost un user care vehement a cerut lui valderama un raspuns (crezand ca l-a prins in colt pe valderama) si dupa ce a fost lasat sa se faca de bafta a primit raspunsul.Ar trebui sa o spui direct, barbateste. Presupun ca te referi la misa sau poate la blue, nu-mi dau seama exact, spune tu de cine e vorba daca gresesc. Cum spuneam oricine poate gresi. Nu demult il dadeai exemplu pe misa dar si pe blue, idolatrizindu-i, iar acum arunci cu piatra. Ai un spirit las si oportunist. Incerci sa te dai pe linga cei care ii vezi mari dar daca vezi ca pierd nu eziti sa dai cu piciorul in ei. Daca nu ai avut curajul pina acum sa te bagi in discutie si sa ai niste pareri mai mult sau mai putin ontopic dar de natura tehnica atunci mai bine abtine-te acum la spartul tirgului de la atacuri murdare. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Eu cred ca tu prezinti erori grave de logica: prima data spui ca schema este gresita si apoi "admiti" ca merge (nici macar nu ai recunoscut ca este o idee de TOP). Eu nu am stiut solutia dar nici nu "m-am aruncat sa zic ca nu este buna". Oricum eu cred ca tu esti orgolios. Trebuie sa ai grave erori de logica ca sa spui ca un amplificator care este scos pe piata si la care ai doua manuale de service (hpavictor a pus doua manuale) s-a strecurat o greseala. Cand nu intelegi cum merge intreaba, nu te apuca sa dai verdicte false. Referitor la comentariu tau: Presupun ca te referi la misa sau poate la blue iti raspund:cand nu am reusit sa iti citesc un post ("ma zgaria pe creier" formularea in romaneste) m-ai trimis sa citesc acum este randul meu sa te trimit sa citesti al cui este postul: De acord, se poate broda mult pe subiect, dar nu mi-ai raspuns la intrebare, m-ai ignorat carevasazica, de parca am avea ceva de impartit. Eu nu vreau decit o parere cu subiect si predicat (ca si asa e la moda in zilele astea ☺)... a treia si ultima oara: cum dispare "efectul" in sarcina catodica? Inteleg ca vrei sa "imi faci dusmani" pe forum (misa si blue) cu afirmatia: Nu demult il dadeai exemplu pe misa dar si pe blue, idolatrizindu-i, iar acum arunci cu piatra. dar imi dau seama ca iar din cauza unor erori grave de logica ai ajuns la acest verdict. Nici macar nu stiu ce din mesajele mele te-ar fi putut face sa tragi asemenea concluzie. Daca tot aduci in discutie cuvantul barbat atunci recunoaste barbateste ca ai gresit si mergi mai departe. Link spre comentariu
adigh Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Eu am recunoscut cit se poate de barbateste atunci cind mi s-au adus argumente. Dupa cum am spus ma iclin in fata argumentelor dar nu a tonului. Deabia dupa ce a aparut "Futterman" in discutie mi-am amintit. Si valderam la fel, i-a picat fisa deabia la interventia lui danzup. Si da, amplificatorul merge si cu defazorul Futterman si cu rezistenta pusa la masa (catodina).Credeam ca te referi la blue sau misa din topicul cu generatorul de curent. Apropo daca tot a venit vorba generatorul de curent, oglinda de curent propusa de mine e mai buna decit acel BC propus de valderama. Daca nu din cauza derivei de temperatuta atunci macar din cauza excursiei mai mare de tensiune in catod. Nu ai sa-l vezi pe valderama recunoscind barbateste asta.Inteleg din citatul dat ca te referi la zbodeoc. Spui "dupa ce a fost lasat sa se faca de bafta a primit raspunsul. " Sa sti ca atitudinea antidialog a lui valderama nu e productiva. Putea sa-i dea raspunsul imediat si nu existau discutii inutile. Iar daca spui ca intentionat a vrut sa-l enerveze pe zbodeoc atunci valderama nu a procedat bine.Pina una alta in afara de discutiile astea mizerabile vino si tu si spune ceva ontopic. Cum problema schemei lui hpavictor s-a transat mai ramine problema principala "esenta tuburilor".Spune si tu ceva despre "esenta tuburilor". Exista o esenta a tuburilor ? Si daca da, da o definitie ? Nu generalitati. Ceva cu cuvintele tale nu citate din altii. Astept o definitie. Ce e esenta tuburilor ? Trebuie sa fie ceva ce e specific numai tuburilor pentru ca daca au si tranzistoarele atunci nu am rezolvat nimic. Astept o parere tehnica de la tine nu mizerii si scandaluri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 @hpavictor, Cred ca ai muncit toata noaptea sa pui schemele astea tinind cont de orele la care ai postat. Schema electrica e gresita, nu am verificat cablajul. Poate ca pe cablaj e bine facut din moment ce e o schema industriala si in practica functioneaza. R216 de pe un canal respectiv R266 de pe celalalt canal (din partea de jos a defazorului) trebuie duse la masa nu la iesire. Totusi schemele nu au legatura cu subiectul, sau poate ca au dar nu realizez eu. [attachment=0]schema.jpg[/attachment] Hai PA adigh , ai "infectat" destul acest subiect http://www.tubetvr.com/otl.jpg Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Eu am recunoscut cit se poate de barbateste atunci cind mi s-au adus argumente. Pai sa vad cat de "barbateste" ai recunoscut! Care a fost fraza in care ai recunoscut barbatese ca ai gresit? Asta este recunoasterea: Deabia dupa ce a aparut "Futterman" in discutie mi-am amintit. Cand nu-ti convine ceva vad ca apar in mesajele tale cuvinte jignitoare de genul: Astept o parere tehnica de la tine nu mizerii si scandaluri. Tuburile nu le-am inventat eu, sau tata ori bunicul. Eu chiar eram mic cand deja era folosirii pe scara larga a tuburilor se apropiat de sfarsit. Despre tuburi totul s-a spus! Nimic nu mai este de descoperit in privinta lor. Tot ce se mai poate este doar imbunatatirea unor scheme dar pentru asta trebuie sa "maninci pe paine" tuburile. Deci chiar nu inteleg cererea ta: Ceva cu cuvintele tale nu citate din altii. Nu ma apuc (ca nu vad nici un rost) sa citesc si apoi sa reformulez ideile ca sa ma dau mare. Trebuie sa fie ceva ce e specific numai tuburilor pentru ca daca au si tranzistoarele atunci nu am rezolvat nimic. Cum lampile nici la rang de hobby nu pot spune ca sunt pentru mine (costa multa hobby-ul asta ) dar fiindca suntem la rubrica audio pe tuburi pot spune ca lampile au ceva specific: viteza!!! (dar nu are rost sa ma apuc sa scriu cu cuvintele mele asta ca nu-mi apartine caracterizarea). P.S. Eu ma opresc aici cu off-topic-ul pentru ca intodeauna desteptul cedeaza primul. Link spre comentariu
adigh Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 @adrian_pic, Umpli topicul cu scandaluri si rastalmaciri dar nu vorbesti la obiect. Poti da o definitie a esentei tuburilor ?Sau astepti pina o sa vezi de ce parte va inclina balanta ca sa vezi cu cine o sa fi ?Spune acum daca ai vreo parere personala, cu cuvintele tale. La sfirsitul razboiului tot lasul se da viteaz. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Domnule adigh comiteţi gafe monumentale după care doriţi o definiţie atot cuprinzătoare ?! culmea tupeului !. Link spre comentariu
adigh Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Domnule adigh comiteţi gafe monumentale după care doriţi o definiţie atot cuprinzătoare ?! culmea tupeului !.Si care sunt gafele monumentale, ca nu mi-am amintit de defazorul Futterman ? Nici dumneavoastra nu v-ati amintit pina sa intervina danzup. Ati vorbit la nimereala, nu ati putut argumenta.Pina una alta nu ati dat nici o definitie a esentei tuburilor. Nici una atotcuprinzatoare dar nici una simpla.Daca aveti ceva in minte atunci trebuie sa puteti explica. Daca e ceva ezoteric atunci e altceva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 adigh cum poţi să ceri o astfel de definiţie ?!. Link spre comentariu
adigh Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 adigh cum poţi să ceri o astfel de definiţie ?!. Pai fara definitie cum putem sti ce e esenta de tub ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Am definit două situaţii (tub final tetrodă/pentodă versus tub final triodă) în condiţii bine precizate(fără greşeală).Nu consider subiectul epuizat(pot exista nenumărate situaţii).hpavictor a venit şi dumnealui cu două scheme...(ce vină avem noi ?! ca tu adigh ai considerat acele scheme ca fiind greşite câteva păgini la rând). Link spre comentariu
adigh Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Am definit două situaţii ...Nu consider subiectul epuizat(pot exista nenumărate situaţii).Bine bine, ati definit niste situatii dar stiti ce e "esenta tuburilor" ? Stiti care e acea esenta ? Suma sau media unor situatii ? Mi se pare totul prea vag in ceea ce spuneti cu acele situatii. Puneti in citeva propozitii comportamentul tuburilor sau orice altceva care sa demonstreze existenta acelei esente de tub.Eu cred ca nu o sa puteti pentru ca nu cred ca exista acea esenta de tub. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Acea esenta nu exista si o voi dovedi in postul urmator, am nevoie de aproximativ 15-30 minute pentru redactare. Puteti sa va pregatiti o cafea pina atunci.Da puteţi crede ce doriţi (ca mai sus în citat), nu mă priveşte ! ,numai că deja poluaţi intens acest subiect ,de aşa maniera încât vă discreditaţi(singur).Scopul acestui subiect a fost parţial atins în opinia mea. Link spre comentariu
adigh Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Acea esenta nu exista si o voi dovedi in postul urmator, am nevoie de aproximativ 15-30 minute pentru redactare. Puteti sa va pregatiti o cafea pina atunci.Da puteţi crede ce doriţi (ca mai sus în citat), nu mă priveşte ! ,numai că deja poluaţi intens acest subiect ,de aşa maniera încât vă discreditaţi(singur).Scopul acestui subiect a fost parţial atins în opinia mea.Dupa acel citat am demonstrat ca nu exista acea esenta de tub.Iar de poluat polueaza doar cei ca adrian_pic ce cauta doar sa se certe si sa faca scandal nu sa spuna ceva la obiect pro sau contra.Scopul nu afost atins, nu va eschivati de la a da un raspuns la intrebarea ce este esenta tuburilor. Link spre comentariu
zbodeoc Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Da-mi te rog esenta de tub la ECC83, daca este asa de clar cum ai explicat si ai sustinut.(Un Telefunken ECC83 se vinde scump, si-i tub, nu poti sa-l ignori) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum