Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pareri/opinii achizitie boxe

iuliu m

Postări Recomandate

Salut,Ma intereseaza sa achizitionez o pereche de Pilot-uri CD400 MarkIII de la o firma clujeana pe care o cunoasteti, sunt aproape sigur, multi dintre voi(ceva care incepe cu "power"...).Ce parere aveti despre aceste boxe? Par a fi OK insa au o varsta. Se pare ca se apropie de 30 de ani... O fi plauzibil sa fie "fara interventii" pana acum? Ca sunet stie cineva ceva de ele? Sau de acest brand? Sau de firma din Cluj care le comercializeaza?Orice amanunt cu privire la chestia asta, mi-ar fi folositor.Multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliu m

3

• oaki

2

• zal

1

• dragon82

1

Top autori în acest subiect

Vizitator bolosicubolo

De negociat se poate negocia, macar un 10% :), dar in cazul meu "Stare foarte buna de functionare." a insemnat filtre la care lipseau protectile pe inalte, inaltele "obosite" si un dif de bas care la "volum de concert" (adica ceva mai tare) agata, l-am desfacut si avea ultimele 2 lite desprinse de pe bobina :tryre. Pretul a fost bun, boxe de 1200DM la 300 ron, chiar si asa pentru ca au fost "restaurate" cu inca 150 ron si astfel am scapat si de prejudecatile in privinta umblarii la boxe, neavand de ales, si am castigat mult in bine la sunet asa ca per toatal s-a meritat.

Link spre comentariu

De multe ori e necesar să se facă o revizie la boxe produse acum ceva timp, mai ales la filtre, unde cond electrolitici trebuie schimbaţi obligatoriu cu unii nepolarizaţi de calitate, tip mpp, mkt, mks...

Link spre comentariu

Mda, s-au cam vandut alea. Au aparut altele...De JBL-urile daneze TLX 6 GI, ce parere aveti? Sunt niste boxe fabricate in serii mai mari.Poate a auzit cineva ceva de ele sau poate a ascultat chiar.Multumesc!

Link spre comentariu

Bolo, la ce rulaj are, nu sta sa le bibileasca, la "baga in priza" si cam atat. Normal ca nu are de unde sa stie ca lipseste o protectie sau tw "sunt obosite". In schimb, iti spune daca a schimbat vreo suspensie sau sunt de la mama lor. Una peste alta, are preturi corecte. Am cumparat vreo trei ani si de pe eby si rar s-a intamplat ca pretul de achizitie sa se incadreze in "chilipiruri". Unde mai pui ca nici nemtii si nici englezii nu se incurca in detalii tehnice, cu alte cuvinte o loterie, iar costul transportului unor incinte de 30 kg este prohibitiv. Cat despre majoritatea vanzatorilor de pe ok., fie sunt supraevaluate din cauza caracterului "legendar", fie sunt "mesterite" de gica in urma unui botez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări