slashlinux Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Salut, Am un frigider Arctic de 1,80m , e setat pe 4 si ceva si tot curge apa din frigider, aveti idee care este cauza? se dezgheata cumva, daca il dau la 5 face zapada in frigider pe peretele din spate. Ajutati-ma va rog cu un sfat in legatura cu temperatura acestui frigider pe timp de vara.Multumesc frumos Link spre comentariu
H Robert Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Daca frigiderul a fost setat pe un nivel mai mare si dupa aceea este coborat la un nivel mai mic este normal sa curga apa deoarece scescade si nivelul de inghet, nivelul este mai scazut si o sa dureze mai mult timp pana o sa inghete apa, se comporta sa numai pe pozitia 4 ai umodificat nivelul crescator sau descrescator? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Salut ,probabil nu se etanseaza bine la inchiderea usii.Verificati starea kederului. Link spre comentariu
slashlinux Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 Salut,Am umblat la nivelul crescator descrescator mai mereu, cand se facea zapada in frigider il dadeam mai mic cand curgea apa il dadeam mai mare, ce ziceti sa il las la nivelul 4?Multumesc Link spre comentariu
H Robert Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Da lasa-l o perioada cateva ore, 1 zi si vezi cum se comporta,daca incontinuu curge apa este alta problema ,cum a scris mai sus colegul poate nu este etans si la un nivel mai scazut nu face fata racirii Link spre comentariu
blazeu Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 La frigiderul meu exista un jgheab cu un tub prin care apa se scurge afara din dulap, intr-o tavita situata deasupra agregatului, care fiind cald accelereaza evaporarea.Probabil ca din cand in cand functionarea agregatului e oprita, zapada de pe peretele din spate, in care e amplasat vaporizatorul se topeste si apa colectata de jgheab se scurge in tavita (asa numita dezghetare automata sau "no frost")Problema: s-au pus alimente invelite in hartie lipite de peretele din spate (indesate); gheata a prins hartia lipita de perete, iar cand s-a tras de pachet, bucata a ramas acolo, si la topire a infundat tevusca de scurgere, rezultand debordarea apei in fata frigiderului. (Problema asta o am sistematic la soacra-mea care in varsta fiind nu e permeabila la a intelege ca trebuie sa nu lipeasca de peretele din spate nimic; in plus, frigiderul ei are un tubulet din ala riflat si curbat - e foarte greu de "chiuretat"!!)Altfel nu trebuie sa curga apa din dulapul frigiderului.Succes la curatat scurgerea aceea! Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Asa este; unele modele au o mica tija din plastic cu care se desfunda acel orificiu de evacuare a apei. Link spre comentariu
japan Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 La frigiderul meu exista un jgheab cu un tub prin care apa se scurge afara din dulap, intr-o tavita situata deasupra agregatului, care fiind cald accelereaza evaporarea.Probabil ca din cand in cand functionarea agregatului e oprita, zapada de pe peretele din spate, in care e amplasat vaporizatorul se topeste si apa colectata de jgheab se scurge in tavita (asa numita dezghetare automata sau "no frost")Problema: s-au pus alimente invelite in hartie lipite de peretele din spate (indesate); gheata a prins hartia lipita de perete, iar cand s-a tras de pachet, bucata a ramas acolo, si la topire a infundat tevusca de scurgere, rezultand debordarea apei in fata frigiderului. (Problema asta o am sistematic la soacra-mea care in varsta fiind nu e permeabila la a intelege ca trebuie sa nu lipeasca de peretele din spate nimic; in plus, frigiderul ei are un tubulet din ala riflat si curbat - e foarte greu de "chiuretat"!!)Altfel nu trebuie sa curga apa din dulapul frigiderului.Succes la curatat scurgerea aceea!Am patit si eu la fel, in plus mai lasa si un miros urat in frigider icon_axe grea boala cu sistemul asta no frost Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum