alexutu Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 am o problema la un mouse si trebuie sa ii inlocuiesc cablul, cablul initial avea ca si culori albastru/alb/ verde/portocaliu. problema e ca cablul nou are alte culori si anume albastru/rosu/ maro/galben iar pe placa pe care trebuie lipit sunt urmatoarele litere C /D/ G /V.va rog sa ma ajutati in a le lipi corect. care unde trebuie? multumesc. Link spre comentariu
tocavali Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Verifica tensiunea pe cablul vechi trebuie sa ai 5V, in general este rosu si negru, ai un fir de masa (scurt intre el si masa USB-ului), dupa care masori +5V, iar celelalte 2 sunt de date, poti sa le pui si invers n-au nimic numai ca nu-ti va merge. tot ce trebuie sa ai grija este sa identifici cele 2 fire de 5V. Nu mai stiu sigur dar cred ca sunt de margine. Succes! Link spre comentariu
alexutu Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 nimeni cu o idee ceva mai concreta? Link spre comentariu
qazaq Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 nimeni cu o idee ceva mai concreta?Nu conteaza ce culori are cablu nou,te orientezi asa:te uiti in linkul urmator http://www.hardwarebook.info/Universal_ ... _%28USB%29 care-s contactii pt.masa(G),+5v(V),date(D+)si clock(C sau D-),si le pui pe fiecare unde trebuie.E foarte important sa nu cumva sa inversezi G cu V .Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum