bogdan546 Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Stie cineva daca pot sa inlocuiesc LA47516 cu TA8264AH ? la o privire in datasheet pinii corespundInlocuirea doresc sa o fac intr-un cd player auto JVC KD-G401 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Final audio?Daca da poti incerca ar trebui sa mearga. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 l-am pus ,dar trebuie modificat circuitul de muting si nu stiu cum sa il fac Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Circuitul de mute este la pinul 22.La pagina 4 in atasament este aratata functionarea. TA8264AHQ.pdf Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Ce face aparatul acum? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 scoate distorsionat si incet pe iesiri ,daca decuplez pinul 22 si il alimentez printro rezistenta de 360kohmi se aude bine .Am ajuns la concluzia ca nu se merita sa mai fac experimente o sa cumpar originalul Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 scoate distorsionat si incet pe iesiri ,daca decuplez pinul 22 si il alimentez printro rezistenta de 360kohmi se aude bine .Am ajuns la concluzia ca nu se merita sa mai fac experimente o sa cumpar originalulSe poate rezolva usor.Trage printr-0 rezistenta de la pinul 4 stby si atunci va fi ok.tatonezi valoarea rezistentei.Izolezi restul traseului initial care ducea la pinul de mute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum