Vizitator vlad iulian Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 http://www.niqro.3x.ro/capacimetru/capacimetru.htm unde gasesc si eu sa cumpar un circuit integrat CI1 741? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 gasiti la absolut orice magazin de componente electronice...! este vorba despre banalul lm741...! Link spre comentariu
Vizitator vlad iulian Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 merci mult de tot!!! ....le-am si achizitionat, sper sa imi dea randamentul asteptat montajul Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Depinde ce vrei sa masori.Eu capacimetrul il folosesc pana in 1uF mai sus ESRmetrul este baza. Link spre comentariu
radusa Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Consider ca un capacimetru este util si la electrolitici de peste 1uF. Sunt condensatori care, de noi, nu au valoarea nominala care este inscrisa pe ei. In astfel de cazuri, ESR-ul este OK, dar e bine de verificat si capacitatea lui, sa nu ne trezim ca punem un elco de 10000uF intr-un aparat, iar el are de fapt doar vreo 7000-8000uF. Se aplica in special la condensatorii 'chinezesti' de provenienta discutabila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum