Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SURSA TV NESCO TV-201 PS

Postări Recomandate

Am o problema pe cap !Am pe cap un tv tip NESCO TV-201 PS care are tz-ul din chooper tip 2SC4237 si integratul tip ceramic care are codul JS-8017.Este asemmanator cu Samsungurile mai vechi '93-'98.Cele doua componente sint duse. Tranzistor am gasit , dar ce sa pun in locul la integratul ala ceramic?Ca cu cele de Samsung nu seamana la pini .Sau poate e alt tip de ceramic ca de Samsung care merge in locul lui.Cumpar respectivul integrat ceramic... :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• overdrive

3

• Tavi

2

• johnny79

1

• JAD

1

Top autori în acest subiect

Asta am zis si eu la inceput dar tipul vrea neaparat originalul...este un tip foarte dificil si nu stiu cum sa scap de el (obligatie-coleg de servici stii cum este).Pina la urma cred ca o sa fac asta...

Link spre comentariu

daca ii pui sursa turceasca, sa ii schimbi electroliticii din primar cu doi de 47 micro la 110 grade ca sa tina mai mult ( e cam inghesuita din pacate sursa turceasca si daca nu schimbi electroliticii si refaci lipiturile in 7-8 luni bubuie ) )

Link spre comentariu

Intra pe si o sa gasesti acolo o firma care face kituri de surse ptr.tv.,ieftine si fiabile exact pt. a inlocui asemenea C.I.hibribe(firma are prezentate kiturile si in nr. 26 din revistaDEPANATORUL. :idea:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am o problema pe cap !Am pe cap un tv tip NESCO TV-201 PS care are tz-ul din chooper tip 2SC4237 si integratul tip ceramic care are codul JS-8017.Este asemmanator cu Samsungurile mai vechi '93-'98.Cele doua componente sint duse. Tranzistor am gasit , dar ce sa pun in locul la integratul ala ceramic?Ca cu cele de Samsung nu seamana la pini .Sau poate e alt tip de ceramic ca de Samsung care merge in locul lui.Cumpar respectivul integrat ceramic... :lol:

JS-8017 original gasesti cu 150.000 lei la Dekatmann Bucuresti http://www.dktelectronic.ro. Foloseste telefonul pentru contact. Stiu ca JS-8017 este echivalent cu SDH209 din sursele de Samsung sasiu PC68. Nu uita sa schimbi condensatorul de 470 uF din primarul sursei cu unul nou la 25-35 V si preferabil la 105 grade si de buna calitate. Normal cred ca iesi mai ieftin decat cu sursa universala. Bafta!
Link spre comentariu

Multumesc mult pentru informatii.Am luat componentele si am rezolvat sursa.Am schimbat vreo 10 c-uri din sursa si de pe linga ea.Ptr 3-400.000 merita sa iei c-uri noi sa schimbi tot ce ti se pare ca este uscat -tv-ul are 10 ani cred.Si in plus amicul meu nu s-a zgircit cu banii pe componente ii place sa faca treba buna.Mercy inca o data!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări