Dr.L Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Contracte,contracte... Link spre comentariu
Ashky Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Asta doar la bransamentele oamenilor de rand, in rest folosesc ABB si Siemens.Cu toate astea sunt mult mai bune decat T&G-urile sau alte petarde de la taraba din piata.Oricum la consumatori casnici mai seriosi se pun si sigurante fuzibile, chiar mpr-uri, deci protectie exista.Ca o paranteza, am facut de curand o mansonare la un cablu subteran armat de 3x35+16 si am fost obligat sa iau un anume tip de manson de parca Raychem nu mai e firma...dar nu avea agrementul electrica, probabil asa se intampla si cu sigurantele Comtec. Link spre comentariu
bobinatorul Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 despre hertz ce parere aveti? Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 cand va aud cu ABB imi vine sa vomit , sa lucrati cu toata gama de abb nu doar sigurante automate sa lucrati cu contactori cu breakere de medie putrere cu motoare de actionare etc, sunt cele mai scarboase posbilie recomand SCHNEIDER ( cine mai gasetse MERLIN GERIN fabricate dupa vara lui 2012 sa stit ca sunt facatura , au fost cumparati de schneider)in toata gama si toate capitolele Link spre comentariu
Vivio Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Până la urmă ce serii SCHNEIDER se fac în Bulgaria?Măcar vizual Legrand par ceva mai îngrijit prelucrate (sper ca grija să meargă și către partilele de contact) de acea tind către ele, chiar așa au decăzut? Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Contactoarele legrand nici macar nu rezista la curentul nominal Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 au si scheider fabrica in bulgaria? stiam doar de abbprodusele care le primesc la servici(schneider) sunt fabricate in franta Link spre comentariu
Vivio Postat Decembrie 21, 2012 Partajează Postat Decembrie 21, 2012 adicontakt, ce serii de la SCHNEIDER ai de obicei? La ObipI sunt ambele variante și îmi complică alegerea. M-ar interesa o diferențială de la ei și câteva siguranțe bipolare normale de 10/16A. Link spre comentariu
Vivio Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Mersi frumos adicontakt! Link spre comentariu
Vizitator mariuselectric Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 Sunt de acord dar vad ca cei de la electrica le prefera pe cele de la comtec si instaleaza BMP-uri in care se folosesc intreruptoarele de la comtec.Au trecut acum la EATON. (tot romanesti). Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 28, 2013 Partajează Postat Martie 28, 2013 eaton nu i-a cumparat si pe cei de la moeler? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum