Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce fel de sigurante modulare recomandati?!

oasisone

Postări Recomandate

Salutare,trebuie sa aleg pentru un apartament un set de sigurante modulare:in calcul intra: Schneider, Legrand si mai nou am vazut la Dedeman (la un pret foarte avantajos) si Siemens.Eu tindeam catre Schneider, Legrand fiind mai scumpe desi si cele de la Siemens imi facu cu ochiicine are pareri sau experiente cu diversele tipuri de sigurante?!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

4

• Dr.L

3

• Vivio

3

• H Robert

3

Top autori în acest subiect

Am lucrat cu Schneider le recomand,si cu siemens am lucrat nu am avut nici o problema cu ele, eu iti recomand Schneider,oricare te hotarasti sa cumperi nu au cum sa nu functioneze corect sau sa ai surprize din cauza lor, atata timp cat le cumperi dintr-un magazin si nu din piata ai sa cumperi ceva original si bun si de calitate daca te indrepti spre acele firme de mai sus.

Link spre comentariu

Eu doar cu Merlin Gerin ( Schneider acum ) si cu Legrand am avut de lucru.Cu nici unele nu am avut probleme datorate lor.Grig

Link spre comentariu

Nu recomand deloc comtec sunt dupa parerea mea niste pocnitori am vazut o gramada de cazuri in care dupa o vreme nu mai ramaneau anclansate,si trebuiau schimbate,am vazut ca majoritatea BMPM au aceste sigurante,mi se par printre cele mai proste,in multe cazuri se strica fara a fi suprasolicitate.

Link spre comentariu

salut, multumesc pentru raspunsuri, cred ca o sa tind spre siemens,avand in vedere ca parerile nu au fost asa de diferentiate, in schimb pretul este, siemens sunt mult mai ieftine decat schineider, oricum, cutia de sigurante o sa fie sigur de la schneider, am vazut la dedeman si mi-au placut. Oricum, restul de prize si intrerupatoare sunt luate de la schneider, mai putin prizele UTP si cele TV (am gasit duble cu sat, tv si FM intr-una:)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Feriti-va si de General Electric care sunt fabricate in Spania, si sunt de o calitate indoielnica.Ploturile din interior sunt foarte mici si sunt din cupru (nici macar cupru argintat).

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări