giongiu Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Buna ziua!In alimentarea unui tv,am gasit integratul 1A18AJ;cautand pe net,n-am gasit nimic despre el.Il suspectez a fi defect,dar nu stiu ce integrat sa caut.Integratul este in capsula pentawatt si e singura componenta activa din alimentare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Salut , daca dai datele tv :denumire ,model , sasiu ,procesor , c.i.sunet ,BV,trafo linii...te putem ajuta . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 mai mult ca sigur domnul giongiu a citit si a postat exact ceea ce nu conteaza de pe marcajul acelui ci...respectiv lotul + locatia + data fabricatiei ...! evident , denumirea corecta a piesei se afla pe celalalt / celelalte rinduri ale marcajului... Link spre comentariu
giongiu Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 Poate ca aveti dreptate;pe celalalt rand si ultimul,scrie asa..C00765RT.Date suplimentare despre modelul respectiv de tv,o sa postez cat pot de curand.Televizorul nu l-am la indemana,apartine unui prieten,nu mi-am notat alte detalii,nu m-am gandit ca n-o sa gasesc date despre integratul respectiv.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 FSCQ0765RT........................ http://www.fairchildsemi.com/ds/FS/FSCQ1565RT.pdf Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Poate ca aveti dreptate;pe celalalt rand si ultimul,scrie asa..C00765RT.1-- niciodata POATE , intotdeauna SIGUR am dreptate...! cel putin in domeniul componentelor electronice este exact asa cum zic eu ... 2-- nici macar codul corect nu l-ati putut posta ...! codul marcat este CQ0765RT ...!Integratul este in capsula pentawatt...capsula aceea nu este pentawatt ...!capsula pentawatt are tabla pe spate si este marca inregistrata a firmei st microelectronics si se regaseste numai si numai la circuite integratele din curtea lor proprie...! un exemplu concret este tda2003 , tda2006 , tda2030 ,tda2040 , tda2050 , etc...! integratul dvs nu are tabla deloc pe spate si are o capsula care se numeste TO220F-5L , pentru ca in aceeasi capsula se fabrica diverse tipuri de piese cu 2...9 pini ...! Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Domnule @miticamy,tot respectul pt raspunsul concis...@misuraelectronic,sunteti de o eruditie si o modestie cum rar mi-a fost dat sa intalnesc.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum