Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare integrat

Postări Recomandate

Buna ziua!In alimentarea unui tv,am gasit integratul 1A18AJ;cautand pe net,n-am gasit nimic despre el.Il suspectez a fi defect,dar nu stiu ce integrat sa caut.Integratul este in capsula pentawatt si e singura componenta activa din alimentare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• giongiu

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

mai mult ca sigur domnul giongiu a citit si a postat exact ceea ce nu conteaza de pe marcajul acelui ci...respectiv lotul + locatia + data fabricatiei ...! evident , denumirea corecta a piesei se afla pe celalalt / celelalte rinduri ale marcajului... :rade:

Link spre comentariu

Poate ca aveti dreptate;pe celalalt rand si ultimul,scrie asa..C00765RT.Date suplimentare despre modelul respectiv de tv,o sa postez cat pot de curand.Televizorul nu l-am la indemana,apartine unui prieten,nu mi-am notat alte detalii,nu m-am gandit ca n-o sa gasesc date despre integratul respectiv..

Link spre comentariu

Poate ca aveti dreptate;pe celalalt rand si ultimul,scrie asa..C00765RT.

1-- niciodata POATE , intotdeauna SIGUR am dreptate...! cel putin in domeniul componentelor electronice este exact asa cum zic eu ... :ciuda: 2-- nici macar codul corect nu l-ati putut posta ...! codul marcat este CQ0765RT ...!

Integratul este in capsula pentawatt

...capsula aceea nu este pentawatt ...!capsula pentawatt are tabla pe spate si este marca inregistrata a firmei st microelectronics si se regaseste numai si numai la circuite integratele din curtea lor proprie...! un exemplu concret este tda2003 , tda2006 , tda2030 ,tda2040 , tda2050 , etc...! integratul dvs nu are tabla deloc pe spate si are o capsula care se numeste TO220F-5L , pentru ca in aceeasi capsula se fabrica diverse tipuri de piese cu 2...9 pini ...!
Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

Domnule @miticamy,tot respectul pt raspunsul concis...@misuraelectronic,sunteti de o eruditie si o modestie cum rar mi-a fost dat sa intalnesc....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări