radorim Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 buna ,daca doresc sa micsorez turatia la un ventilator, ce ma sfatuiti sa intercalez inbtre priza si el?!..ma gindeam la un regulator de putere de la un aspirator dar nu stiu de un-sa-l procur.. ar merge un comutator-intrerupator ce se pune la lustra,ca din asta parca este la electrice..!? (ce regleaza intensitatea luminii, mai precis.)ventilatorul are vreo100 de w.multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator CEAS Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Merge !!!!dar ai grija ,ca nu e asa fin la reglaj !!!! Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Merge un astfel de variator dar cu conditia ca motorul de la ventilator sa fie un motor cu perii(carbuni), caz in care este motor cu rotor in scurtcircuit(cel mai probabil) care dificil de realizat reglarea turatie . Link spre comentariu
radorim Postat Iulie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2012 cred ca-i fara perii, cind ii dau curent face stinga-dreapta, pina se contreaza polii, cred, si o ia la invirtit,in regim normal! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum