cococosmin Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Salut.azi ma gandeam sa imi pun si eu ubuntu pe pcul meu.Am descarcat dp site kitul de instalare din windows..dupa ce sa instalat totul iam dat restart..imi apare fereastra de loading si dupa primesc aceasta eroare am incercat sa il pun dp cd si tot aceasta eroare primesc la instalare.. configuratie: asus p5vd2mx ati 4650 2gb ram ddr2 Link spre comentariu
cococosmin Postat Iulie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2012 chiar nu stie nimeni?am tot cautat pe google si nu am gasit nimic care sa ma ajute Link spre comentariu
Eugenn Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Initial de pe CD booteaza corect si apare eroare dupa instalare sau nici nu apuca sa booteze ca live CD? Ar trebui testat daca imaginea CD-ului este fara erori cu md5 / sha. In rest mai pot aparea probleme de la drivere SATA dar e greu de descoperit. Oricum Ubuntu are tot felul probleme in ultima vreme. Totusi nu trebuie neaparat sa instalezi Ubuntu daca nu merge, chiar daca majoritatea il folosesc. Poti incerca Linux Mint http://linuxmint.com/, nu exista mari diferente intre aceasta distributie din punct de vedere al aplicatiilor disponibile si a usurintei in folosire, diferentele sunt mai mult de look. Poti incerca si alte distributii, in general 99% din aplicatii coincid cu cele din Ubuntu si se instaleaza tot din click-uri si fara folosirea consolei. Link spre comentariu
cococosmin Postat Iulie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2012 nici macar nu a apucat sa se instaleze..cand bag cdul sau il instalez din windows da eroarea aia dupa cateva secunde cand dau sa intru in el Link spre comentariu
cococosmin Postat Iulie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2012 cred ca voi renunta la ideea de linux mi se pare prea multa bataie de cap.. Link spre comentariu
cococosmin Postat Iulie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2012 iti multumesc pt ajutor:D o sa incerc cand fac rost zilele urmatoare de un hdd mai mic:D acum am 2 de 320 si is cam pline:)) nu prea imi vine sa le formatezsau..am un stick de 16 gb.. o sa incerc sa pun pe el Link spre comentariu
cococosmin Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 stiu ca e vechi topicul acesta,dar se pare ca am cazut cauza pt care nu puteam instala linux pe pc..era din cauza placii de baza..acum nu stiu ce treaba o fi avand ea..dar se pare ca dupa ce am schimbat-o a mers sa instalez ubuntu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum