Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MOSFET

Vizitator balanmircea23

Postări Recomandate

Vizitator balanmircea23

Salutare!Am incercat sa caut un tranzistor mosfet care sa indeplineasca cerintele mele, insa fara reusita. Ma intereseaza ca tranzistorul sa inchida circuitul complet cand aplic in baza tensiunea de 5 V iar intre emitor si colector sa treaca un curent de 12 V. Stie cineva un cod pentru un astfel de tranzistor? Eu am gasit ceva apropiat de cerintele mele, un IFR740, doar ca se inchidea circuitul complet la 8 V. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

1

• sebi

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tranzistorii Bipolari au:-Baza-Colector-EmitorTranzistorii FET au:-Grila/Poarta-Drena-SursaCe anume doresti sa obtii de la circuitul asta? mai precis la ce il vei utiliza? ( orice mosfet care poate suporta minim 12V drena-sursa si curentul prezent in circuit este potrivit, preferabil RDs-on cat mai mic ).

Link spre comentariu
Vizitator balanmircea23

Pai..sunt sigur ca ati inteles la ce m-am referit... corectez: - intre drena si sursa 12 V- in grila max 5 VMa intereseaza pentru actionarea unui motor de cc alimentat la 12 V cu ajutorul PWM. Dar la 5V cat pot scoate maxim pe portul cu PWM, vreau ca motorul sa functioneze la capacitatea maxima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări