Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Marantz PM510DC

Vizitator country_man96

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• hpavictor

1

Am o parere proasta . Trebuie aruncat imediat si vandut ca defect ......ar merge cu orice boxe , de o calitate cat mai scazuta !AAAAAAAA.....nu trebuie reparat ? Nu trebuie schimbati finalii cu unii chinezesti , fake ? Nu trebuie reglat curentul de repaus ?Nu trebuie rebobinat trafo retea ? Felicitari , este un aparat decent , cu performante peste medie . Poti conecta orice boxe , dar nu-l poti pune in valoare cu orice boxe , sunt necesare unele cat mai performante .Auditii placute !

Link spre comentariu

salut, ce parere aveti despre amplif Marantz PM510DC si cu ce boxe ar merge? multumesc!

O părere mai bună decît despre sărăciile de NAD-uri din celălalt topic. E suficient să compari schemele şi pozele de pe net. Desigur că asta nu are legătură cu starea fizică reală a amplifului şi uzura anumitor componente.
Link spre comentariu

Scule mai tembel proiectate şi lucrate prin anii 80 ca cele NAD nu fac nici chinezii astăzi. Cu toate astea, mă faci să-i dau dreptate lui Victor şi-ţi recomand cu căldură să cumperi iute orice NAD găseşti. :rade:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări