Vizitator country_man96 Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 salut, ce parere aveti despre amplif Marantz PM510DC si cu ce boxe ar merge? multumesc! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Am o parere proasta . Trebuie aruncat imediat si vandut ca defect ......ar merge cu orice boxe , de o calitate cat mai scazuta !AAAAAAAA.....nu trebuie reparat ? Nu trebuie schimbati finalii cu unii chinezesti , fake ? Nu trebuie reglat curentul de repaus ?Nu trebuie rebobinat trafo retea ? Felicitari , este un aparat decent , cu performante peste medie . Poti conecta orice boxe , dar nu-l poti pune in valoare cu orice boxe , sunt necesare unele cat mai performante .Auditii placute ! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 salut, ce parere aveti despre amplif Marantz PM510DC si cu ce boxe ar merge? multumesc!O părere mai bună decît despre sărăciile de NAD-uri din celălalt topic. E suficient să compari schemele şi pozele de pe net. Desigur că asta nu are legătură cu starea fizică reală a amplifului şi uzura anumitor componente. Link spre comentariu
Vizitator country_man96 Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 nu cred totusi ca doar pozele conteaza.........ma rog...... Link spre comentariu
Vizitator country_man96 Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 de ce lauda toti nad-ul 3020.....chiar si din afara nu doar din romania......?!!! Link spre comentariu
zal Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Scule mai tembel proiectate şi lucrate prin anii 80 ca cele NAD nu fac nici chinezii astăzi. Cu toate astea, mă faci să-i dau dreptate lui Victor şi-ţi recomand cu căldură să cumperi iute orice NAD găseşti. Link spre comentariu
Vizitator country_man96 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Buna ziua, ce boxe ar merge cu un amplif Marantz? multumesc! Link spre comentariu
Vizitator country_man96 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 ma gandeam la Jamo studio 160...... Link spre comentariu
Vizitator country_man96 Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 buna ziua ce imi recomandati? Marantz pm510dc sau Marantz sr45? multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum