Nemesis Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 Salut . As vrea sa-mi spuneti cum as putea vedea mesajele din arhiva messengerului ? Stiu ca mesajele sunt salvate in locatii cum ar fi asta : C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\highfideliti2004\Archive\Messages . Cum intru la locatia amintita gasesc discutiile inregistrare (cred ca asta sunt) sub forma de fisiere in format .dat si habar n-am cu ce le-as putea deschide. Stiu ca imi pot vedea arhiva de mesaje atunci cand sunt logat dand un view archive, dar eu vreau sa pot deschide arhiva si cand nu am net(sau cand e cazut) . Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 mai nou, sunt codificate... văd că circulă pe dc un program (parcă free) de citit arhive.şi, tot mai nou, nu mai sunt salvate ok discuţiile.dacă ai nevoie de feature-ul ăsta, instalează gaim pentru windows.însă nu vei mai avea alte facilităţi, dintre care cea mai importanta ar fi transferul de fişiere... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum