Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum pot vedea textele din arhiva Yahoo Messenger ?

Nemesis

Postări Recomandate

Salut . As vrea sa-mi spuneti cum as putea vedea mesajele din arhiva messengerului ? Stiu ca mesajele sunt salvate in locatii cum ar fi asta : C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\highfideliti2004\Archive\Messages . Cum intru la locatia amintita gasesc discutiile inregistrare (cred ca asta sunt) sub forma de fisiere in format .dat si habar n-am cu ce le-as putea deschide. Stiu ca imi pot vedea arhiva de mesaje atunci cand sunt logat dand un view archive, dar eu vreau sa pot deschide arhiva si cand nu am net(sau cand e cazut) .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

mai nou, sunt codificate... văd că circulă pe dc un program (parcă free) de citit arhive.şi, tot mai nou, nu mai sunt salvate ok discuţiile.dacă ai nevoie de feature-ul ăsta, instalează gaim pentru windows.însă nu vei mai avea alte facilităţi, dintre care cea mai importanta ar fi transferul de fişiere...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări