adicontakt Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 am folosit acdsee 7 de ceva vreme si am observat ca s-au asociat unele icon_uri cu acest program , dupa ce am scos acest program mi-au ramas aceste icon-uri fara corespondenta ca in imaginea de mai jos am incercat unele solutii cautate pe google , dar toate se refera la restaurarea iconurilor default ale indowsului , acelea sunt in regula Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Va salut ! Eu asi zice sa incercati sa-i faceti o scanare cu un antivirus la pc-ul dvs. Succes ! Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2012 nu e virus ,am antivirus si scanari fac saptamanaltoata treaba s-a intamplat cand am bagat acdseeimi schimbase toate iconurile cu unele generice ( un patrata si intr-un colt scria .ico , adica tipul de fisier) Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2012 uite cum arata cu acdsee instalat Link spre comentariu
crispus Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Nu e vorba de nici un virus, ci acdsee face diverse asocieri dintre extensii de fisiere cu diverse icon-uri...Tu ce solutie vrei alta decat cea sa pui icon-urile default? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2012 pai tocmai ca nu mai sunt alea default , apar ca si cum nu ar fi (uita-te la prima poza) Link spre comentariu
crispus Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 pai probabil ca acdsee la dezinstalare nu stie sa faca asocierea default. Ai incercat ceva de genul? http://superuser.com/questions/152262/h ... -windows-7 Problema e ca arata urat, sau icon-urile respective si-au pierdut functionalitatea? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2012 nu si-au pierdut functionalitate , numai ca arata de aiurea cele ale windowsului sunt ok , doar la unele programe le-a modificat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Va salut ! Incercati sa-i dati un restabilire a sistemului de operare,adica incercati sa-i dati sistemului de operare mai inapoi cu cateva zile, cum ar fi daca ati instalat aseara acdsee-ul 7, sa-i dati sistemului de operare mai inapoi cu o zi sau doua zile.Succes ! Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2012 system restore nu am cum sa dau , e oprit de la formatare Link spre comentariu
crispus Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Unele programe au posibilitatea de update components. Incearca asa pentru programele cu pricina... desi e destul de migalos... Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 am reinstalat unele programe tot la fel este Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Vezi aici rezolvarea: http://www.intowindows.com/how-to-rebui ... air-icons/ Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 am incercat prima oara solutia aceea ,\eu nu am problema cu iconurile din windows acelea suntau disparut de la unele programe nu de la toate Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Asta ai incercat ? http://www.sevenforums.com/tutorials/19 ... store.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum