Vizitator lucidisco Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 O intrebare pentru cine se pricepe la condensatoare. Aceste condensatoare rusesti [din cate stiu dielectric hartie+ulei] cat de ok sunt in comparatie cu cele MKP...,,de firma" [jantzen, visaton, solen, bennic]? Vreau sa le folosesc in filtre hi-fi. Sunt interesat daca redau cu aceeasi fidelitate frecventele inalte, daca au pierderi, daca sunt depasite ,,tehnologic,,. Dimensiunea/greutatea nu o luam in calcul.Sper ca m-am facut inteles...vreau argumente pro si contra lor. Poate explicatia v-a fi de folos si altora care au nelamuriri. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Comparati dvs un barbat de 30 de ani cu unul de 85!!! Puneti-i sa faca acelasi lucru; sa ridice greutati,de exemplu!! Cam asa sta treaba si cu,componentele in general!! Cele vechi erau de calitate dar a trecut timpul peste ele,iar cele noi....sa nu fie ''orezarii'';ceva de ''marca''!!! Link spre comentariu
corneillus Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 din punctul meu de vedere zic ca le poti folosi fara probleme pe partea de joase deoarece semnalul nu trece prin el, iar pe partea de inalte sa iti iei conzi de calitate MKP. din cate am mai vorbit cu colegii de pe forum (ca si eu am in lucru o pereche de filtre) nu prea sunt straluciti pe partea de inalte dar sunt rezistenti la abuzuri. ca o solutie de compromis poti sa ii bipasezi cu un condensator de tip MKP de 0.1-0.22 micro in paralel cu fiecare ivan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum