Vizitator Ionut92 Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Salutatre tuturor de curand mi-a aparut o la pc se dezistaleaza driverul de sunet nu ma mai lasa sa umblu la volum iar dupa ce ii dau restart isi revine dar dupa un timp face la felCare ar fi problema ca nu mai stiu ce sa ii fac Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Puteti sa ne spuneti modelul placi de BAZA? Placa de sunet este Onbord? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Va salut ! Pc-ul dvs este sigur virusat,ce altivirus folositi la pc-ul dvs ????Daca aveti un antivirus instalat in pc-ul dvs,eu asi zice sa-i dati o scanare cu el la tot hdd-ul pc-ului dvs . Succes ! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 iti spun eu care e problema mai formateazal Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Pana la formatarea hdd-ului pc-ului, eu asi zice sa incercati asa cum v-am zis eu putin mai sus pentru ca sa-r putea sa se rezolve problema.Mult Succes !! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 ori are virusi ori tsa stricat registri din windows sau alta eroare din windows pe care nu o poate repara nici mama antivirusului ca ala cauta sau sterge virusi nu scrie registri Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Eu vb din propia mea experienta,adica am avut si eu un pc-u care facea asa si i-am dat o scanate la tot pc-ul cu antivirul bitdefender internet security......si sa rezolvat problema. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 ok daca tu zici ... e posibil sa aibe aceiasi problema si o poate rezolva fara a formata pc ul Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Din proprie experienta va zic si eu ca poate fi si din cauza driverului ... Am patito si eu ... si pana nu am instalad driverul descarcat de pe site-ul producatorului placii de baza ... Nu am avut alte variante!!! Deaceea am intrebat daca este placa de sunet onboard ... si ce model este placa de Baza!!!! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Da sa incerce si asa,dar eu o tin pe a mea,adica sa-i faca o scanate la tot pc-u cu un antivirus. Dar poate domnul Ionut92 are cd-ul original cu driverele placi de baza. Acum asteptam si raspunsul domnului Ionut92 !!! Link spre comentariu
Vizitator Ionut92 Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 am facut tot ce ati zis voi aici si nimic la fel facesa detectat problema fiind de la procesor ,l-am scurt circuitat cu o baterie de 9V si si-a revenit Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Nu stiu daca asta a fost cauza finala,dar in fine,daca functioneaza bn,atunci inseamna ca e ok. Dar apropo nu a gasit chiar nici un virus in tot pc-ul antivirul dvs,aaaa,si inca ceva ce antivirus solositi ???? Astept ! O seara buna va doresc !!! Link spre comentariu
stefanstudio Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 cum sa faci asa ceva puteai sal arzi foarte repede si niu ieftin plus ca nu cred ca are vreao legatura cpu cu dezinstalatul dar probabil ca tu ai resetat si biosul din greseala oricum nu osa mai mearga mult pc u daca mai pui bateria pe orice alta componenta Link spre comentariu
augustin Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 am facut tot ce ati zis voi aici si nimic la fel facesa detectat problema fiind de la procesor ,l-am scurt circuitat cu o baterie de 9V si si-a revenitPuteti sa ne spuneti si noua pe ce pini ai procesorului ati pus bateria? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum