Vizitator fm3175 Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Salut, ma puteti ajuta cu o schema a unui montaj care se functioneze astfe:-pe prima intrare sa inchida un contact a unu releu "1" timp de 3-5 sec (reglabil ), dupa aceeia sa astepte 10 sec, si sa inchida contactul releului "2" timp 3-5 sec (reglabil ).-a doua intrare similara cu prima, dar sa repete procedura de mai sus de 3 ori. Link spre comentariu
Vizitator fm3175 Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 astept!multumesc anticipat! Link spre comentariu
puiu Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 1. Se va folosi de ex. un 12PIC675 la care pe doua intrari se vor pune potentiometrele pentru reglarearea celor doi timpi, iar pe alte doau iesiri vor puse doua tranzistoare care vor actiona fiecare cate un releu. Mai raman doua intrari libere, din care una va fi pentru butonul start - stop.2. Cred ca mai mult timp a sa ia programarea PIC decat efectuarea montajul propriu-zis. Link spre comentariu
ratoiul Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Salut,Vezi daca iti convine jucaria asta. Link spre comentariu
Vizitator fm3175 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 multumesc pt schema, intre timp am facuta asta.noroc ca am descoperit ldmicro., care se asemana cu releele inteligente de la Moe**er si sch****er cu care am mai lucrat in trecut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum