Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony , technics , marantz , sau denon ???

Postări Recomandate

va salut si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie . :nas: ma gandeam la un upgrade la digital , momentan folosesc un sony str 370 av ca putere, un cd cdp 270, un deck tc-k 570,un eq seq 411, si un md mds -j 520.dintre toate decat MD-ul are intrare digitala , si ma gandeam tot la o linie dar sa am si intrari digitalece recomandati dintre cele de jos??? technics , marantz , denon sau sa merg tot pe sony ?? mie unuia imi place sony

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce să faci cu intrările digitale, de regulă amplifurile cu aşa ceva au dacuri mai slabe ca cele din cd-uri.Nici la amplifuri normale nu prea ai ce alege, fiecare firmă are şi pocnitori şi modele de vîrf, dar numai la seriile de vîrf, adică foarte puţine. Technics iese din discuţie, doar dacă nu e un model necunoscut în lumea a treia şi e pe trz, mai vechi de 1980. Marantz Japonia... depinde din ce perioadă, prin anii 80 erau în groapă, după 90 s-au combinat cu Philips şi la amplifuri. Mai bine spui concret despre ce modele e vorba şi ne putem da cu părerea.

Link spre comentariu

va salut si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie . :nas:

ma gandeam la un upgrade la digital , momentan folosesc un sony str 370 av ca putere, un cd cdp 270, un deck tc-k 570,un eq seq 411, si un md mds -j 520.

dintre toate decat MD-ul are intrare digitala , si ma gandeam tot la o linie dar sa am si intrari digitale

ce recomandati dintre cele de jos???

technics , marantz , denon sau sa merg tot pe sony ?? mie unuia imi place sony

Si mie unu tot sony imi place. Am avut multe modele de varf de la toate firmele enumerate mai sus si niciunul nu sa comparat cu Sony ES la Constructie si Sunet. Recomand modelele ta-f570es 590es 670es 690es 730es 770es 830es 870es. Cu cat este mai sus in serie este mai calitativ si suna mai bine.

Dupa sony es, eu asi prefera in egala masura yamaha si denon

Posted Image

Link spre comentariu

va multumesc pentru raspunsuri .... m-am uitat putin peste preturi si intradevar primul ca si pret si presupun ca si calitate este marantz-ul urmat indeaproape de denon . ce am vazut cu intrari digitale pot spune ca sunt niste pocnitori cum le zice domnul ZAL . cu iesire 7.1 , 5,1 si alte nush cate chesti care zic eu ca nu au legatura cu sunetul . personal consider ca muzoica de calitate se aude cu 2 boxe adica stereo . nu cu ens'pe mi de difuzorase . ca si boxe am copiat un proiect al celor de la visaton este vorba de visaton vox 253 de care sunt extrem de multumit . saptamana viitoare am sa revin si cu ceva poze de la ce am . si acum sa revenim la ce ma doare . 1 vreu sa schimb ampliful ( de fapt cam toata linia ). nu vreau sa am tunerul de la yamaha , cd de la philips si alte cele m-am hotarat sa merg pe denon , cu un buget de 1500 de lei ce recomandati . ca inceput as vrea o putere , un tunner si un eq CD si ce mai este le voi achizitiona pe parcurs pot sa primesc ceva sfaturi si in legatura si cu SONY . inca sunt FAN

Link spre comentariu

pot sa primesc ceva sfaturi si in legatura si cu SONY . inca sunt FAN

Cu 1500 Ron ti-ai putea face o linie sony es cu unu din am amplificatoarele din lista de mai sus tuner minim ST-S590es si cd player minim CDP-X222ES

vechia mea linie facuta din Sony CDP-X222ES + SONY TA-F570ES

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator john2008

Daca tot doresti un Denon iti recomand un cap de serie DENON PMA-1520 suna foarte bine si are si forta cat sa-ti miste niste boxe mai mari. Daca-l doresti lasa-mi un mesaj pe PM si iti fac o oferta.

post-29035-139829526125_thumb.jpg

post-29035-139829526137_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări