Darkang33l Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Buna as dori o schema de un stabilizator pt un alimentator de 12Vca, as mai vrea sa stiu daca e mai ieftin sa cumpar unul gata facut sau sa imi fac unul.Daca am omis un detaliu sa imi spuneti.Multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Ce anume doresti sa alimentezi cu el? Link spre comentariu
Darkang33l Postat Iunie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2012 Nu dorescsa alimentez nimic deocamdata este doar un proiect pt cineva la scoala sa mearga doar. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Daca se doreste stabilizarea unei tensiuni Alternative se poate incerca LM317 care are o astfel de optiune. Link spre comentariu
Darkang33l Postat Iunie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2012 ai si schema pt Vcc? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Pai ai cerut Vca in primul post tocmai de aceea am pus schema aia. Pentru Vcc lucrurile se simplifica ( dar se si complica oarecum ), optiunile sunt mult mai multe, dar cel mai simplu este folosirea de regulator fix de 12V LM7812 ( asta in cazul in care curentul cerut nu depaseste 1A ) In cazul in care sursa care alimenteaza stabilizatorul este bine filtrata poti renunta la condensatorii din schema. Link spre comentariu
Darkang33l Postat Iunie 29, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2012 Multumesc, stiu ca am cerut Vca dar am zis sa am si unul Vcc. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Ok, acum le ai pe ambele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum