srdjan Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 va salut, acum 3 ani am facut un refill si am schimbat si cip-ul original de pe cartus cu unul aftermarket. zilele acestea s-a terminat din nou tonerul si am de gand sa fac un refill dat fiind ca cartusul nu-mi face nici un fel de probleme. cilindul e ca nou. stie sa-mi spuna careva daca este cazul sa cumpar si alt cip sau astea trucate nu "expira". nu e tragedie ca am gasit la 20 de lei cip-ul dar vorba neamtului: "if it works don't fix it!" si ca tot sunt pe subiect, stie careva ce anume sa ma uit la toner ca sa fie cat mai bun in cazul in care doresc sa fac si pcb-uri cu metoda transferului termic? eu cu tonerul original reuseam sa fac pcb-uri dar dupa refill nici macar pe aproape nu am fost asa ca am renuntat la idee. daca tot fac refill as dori sa reincep "lucrul manual".multumiri tututor contribuitorilor. Link spre comentariu
worker Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 ai uitat sa specifici modelul imprimantei sau codul cartusului.daca vrei sa faci transfer termic sau filme pentru expunere foloseste un cartus original si rezultatele vor fi pe masura investitiei.nu zic ca nu merge si cu refill dar nu se va obtine aceeasi calitate.toner, precum si alte consumabile poti sa iei din Arad de la mediatec. Link spre comentariu
srdjan Postat Iunie 30, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2012 am facut deja refill-ul la Reform Refill in Arad. Nu am apucat sa testez. Cartusul este Lexmark 12A8400 iar imprimanta Lexmark Optra E230. Saptamana viitoare o sa incerc sa transfer tonerul sa vad cum se comporta. Leduri UV, Seno si PCB cu fotorezist de la Bungardt am pe stoc, o sa inecerc si varianta foto in curand. Link spre comentariu
worker Postat Iunie 30, 2012 Partajează Postat Iunie 30, 2012 Daca vrei sa incerci metoda foto printeaza doua filme identice pe care le suprapui. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Subscriu ,asa fac deoarece cu unul nu iese totdeauna -numai cand ai noroc .Pana de curand faceam filmele la un copycenter si ceream sa printeze negru din culori -iese in 4 straturi . Link spre comentariu
srdjan Postat Iulie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2012 asa am sa fac. merci de sfat. ramane de vazut ce suport gasesc pentru film. aveam foi de calc dar nu le mai gasesc. pentru transfer de toner am inteles ca hartia de copt are rezultate bune dar pentru metoda foto nu stiu ce as putea folosi. oricum, pt treaba asta exista alte discutii pe forum. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 1, 2012 Partajează Postat Iulie 1, 2012 Pt metoda foto -folie de retroproiector ,pt laser! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum