Vizitator oase_andrei Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 incepe sa nu mai aibe claritate ,putere dupa ce trece volumu de jumate se poate sa fie condesatori dupa trans ? a fost testata pe mai multe boxe si acelas fenomen Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 se poate sa fie condesatori dupa trans ?La ce condensatori va referiti? condensatori dupa transformator nu sunt decat la filtraj si aia nu au nicio treaba cu un asemenea defect.Cursa potentiometrului de volumul la un amplificator este relativa fata de puterea debitata de acesta. Depinde ce amplitudine are semnalul de la intrare, degeaba este la jumatate potentiometrul, poate sa ajunga la puterea maxima si de asta sa sune prost. Link spre comentariu
Vizitator oase_andrei Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 atunci pe radio ce face acelas fenomen ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Pai pe orice face la fel!! Nu este ....comuna partea de amplificare audio???!!! Link spre comentariu
Vizitator oase_andrei Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 nu te inteleg!!! Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 ...incepe sa nu mai aibe claritate ,putere dupa ce trece volumu de jumate...A avut acest comportament mereu sau este ceva recent?Oricum asa cum au spus si colegii, la trecerea de jumatate a cursei din potentiometru intervin distorsiunile ( armonici intensificate, caderi de tensiune in sarcina, etc. ) de aceea sunetul nu va mai fi clar, eu de obicei nu trec cu butonul de volum de 40% la amplificatoarele mele, si asta deoarece doar pentru ca esti cu potentiometrul la jumatate nu inseamna si ca te afli la jumatatea puterii amplificatorului, ci mai degraba la peste 60-70% din tot ceea ce poate. Link spre comentariu
Vizitator oase_andrei Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 nu ajung la jumate dar sunetul e destul de puternic , statie este pusa pe niste amfiton de 140 w 4 ohm ,am multe scule care se duc 80 % si se aude perfect si tare Link spre comentariu
indy666 Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Ce sursa de semnal aveti?Incercati sa respectati mai mult limba romana! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 nu te inteleg!!!Pai nu este ..amplituner?!?!Nu dvs ati intrebat,citez: ''atunci pe radio ce face acelas fenomen ?"Nu are si radio,nu este cel din imaginea atasata?!?! Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 am multe scule care se duc 80 % si se aude perfect si tareNu mi-ai raspuns la intrebare: S-a comportat asa mereu de cand il ai sau doar recent? Link spre comentariu
Vizitator oase_andrei Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 de cand am cumparato se comporta asa Link spre comentariu
Vizitator oase_andrei Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Pai nu este ..amplituner?!?!Nu dvs ati intrebat,citez: ''atunci pe radio ce face acelas fenomen ?"Nu are si radio,nu este cel din imaginea atasata?!?!am vrut sa zic dc pe radio face acelas fenomen\ tu fiind te acord cu teoria ca daca atac finalu cu o sursa exterioara puternica cand ajunge la jumata potentiometru satia este peste 80 din capacitate Dar daca radio este incoporat dece face acelas fnomen si nu trece de jumate ? avand aceasi putere sonora pe radio cat si pe aux Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 Face la fel si pe radio pentru ca din cate spui atata poate amplificatorul intern, cand ajungi la un anumit nivel cu potentiometrul se ajunge si la maximul posibil pentru acest amplificator, este ceva cat se poate de normal.Din cate constat in manualul aparatului puterea este sub 100W/4Ohm asa ca cel mai probabil acela este comportamentul normal al sau, adicatelea atat poate, de altfel traful este EI si din cate vad destul de mic asadar oricum nu poti cere prea multe de la el. Link spre comentariu
Vizitator oase_andrei Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 intradevar ai dreptate,...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum