avyrez Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 salutaretot am cautat si nu am diferenta intrea subwoofer si woofer ?care imi pote explica si mie Link spre comentariu
Nemesis Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 Pai in primul rand un subwoofer coboara in frecventa mai mult :smt003 . Link spre comentariu
avyrez Postat Mai 11, 2006 Autor Partajează Postat Mai 11, 2006 pai cam cat e frecventa la woofoer si la subwoofer Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 păi uită-te prin threadul de difuzoare. imposibil să nu găseşti măcar un link unde să te lămureşti!!... Link spre comentariu
unGuru Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Decit raspunsuri ca cel de mai sus, mai bine.. abstinenta! :axe: Difference between a woofer and a subwoofer... subwoofers are usually only used to recreate a sub portion of what a woofer will. While a typical woofer may have a frequency response between 20Hz and 2k Hz, a subwoofer usually has a crossover that limits it's frequency response range from 20Hz to maybe 80-150HzMai pe "romaneste", woofer-ul este folosit in incinte cu minim doua cai si reda o gama ceva mai mare de frecvente (pina spre domeniul mediilor).Subwoofer-ul este folosit ca standalone, in sisteme 2+1, 5+1 etc si este folosit exclusiv pentru redarea frecventelor (foarte) joase. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum