cristybadea Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Acest laptop a functionat pana acum o saptamana normal si foarte bine,revenind iarasi la vechiul defect.Ce ma sfatuiti sa fac de aceasta data?multumesc Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Acest laptop a functionat pana acum o saptamana normal si foarte bine,revenind iarasi la vechiul defect.Ce ma sfatuiti sa fac de aceasta data?multumesc Treaba facuta de mantuiala (posibil au facut doar reflow), trebuia apelat la cineva serios de la inceput cu pretul corect (nu costa de 2X pretul). Link spre comentariu
cristybadea Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Pai,a fost facut intr-un service de calculatoare si Laptopuri,spunandu-mi ca au facut reballing,pretul final fiind 250 ron.Sa inteleg ca a fost de ochii lumii? Link spre comentariu
VIFCOR Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Pai,a fost facut intr-un service de calculatoare si Laptopuri,spunandu-mi ca au facut reballing,pretul final fiind 250 ron.Sa inteleg ca a fost de ochii lumii? Esti cetatean european si ai drepturi. Link spre comentariu
cristybadea Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Spuneti-mi si mie va rog,Ce pret are o astfel de reparatie(reballing)?multumesc Link spre comentariu
mastodontu Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 buna ziua.pretul este ok, asta in cazul in care chiar s-a facut reballing.este posibil ca echipamentul folosit sa fii fost ceva mai degraba artizanal decat profesional, e ceva extrem de comun.... Acum, aceasta categorie este una "consumer", prin urmare, o data aparuta problema, se va repeta. Asta datorata faptului ca racirea nu este neaparat una eficienta in timp. Link spre comentariu
pinky Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Spuneti-mi si mie va rog,Ce pret are o astfel de reparatie(reballing)?multumescPretul este aproximativ corect. Probabil ca nu au nimerit chipsetul care trebuia rebilat dar prin incalzirea placii de baza s-a refacut partial contactul rece. Cum spunea colegul: "Esti cetatean european si ai drepturi". Asta inseamna ca ai garantie la reparatia efectuata. Depinde ce perioada de garantie ai primit. Nu este problema ta daca nu au nimerit piesa defecta. Link spre comentariu
porscheg Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 De pe 21 sept pana pe 18 feb. A tinut 5 luni cu reballing. Logic si normal. Doar cu schimbare de chipset ar fi tinut mult mai mult insa si pretul ar fi fost ca atare. Timpul scurs se apropie de un termen rezonabil pentru un reballing care e undeva intre 3-6 luni depinde de marca laptopului chipsetul si modul in care s-a executat reballing-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum