Florinel TV Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 R140 este 130k nu 120k si se rgleaza tensiunea. Buna , as avea si eu o intrebare ref. la acest tv : dupa inlocuirea procesorului ST92195C7B1/MPZ cu unul cu terminatia MSH , am constat ca am tens. princ. mare , cca 142V , nereglabila . Bineinteles ca primul lucru a fost inlocuirea TL431 si a optcuplorului , dar fara succes. Am verif cam tot pe partea secundara , dar nu am gasit nimic sa-mi atraga atentia.Am schimbat chiar si CI ( ICE1QS01 ) desi banuiam ca nu-i asta cauza...Rog pe care s-a mai lovit de defectul asta sa dea o mana de ajutor , oricum nu-mi plac deloc sasiele astea de la Terla ( Profilo )Cu stima Vedeti si voi ca este alt user si nu este cel din 2012 sau o fii tot el Link spre comentariu
adydep Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 O fi,nu o fi acelaș user,da' tv-ul tot ăla e ...și se pare că a reparat sursa Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 10, 2016 Partajează Postat Septembrie 10, 2016 Atunci o fi greu sa repari o sursa ca aceasta a mai incercat cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum