Vizitator RaduRaducu Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 am un samsung galaxy ace si am observat ca te cateva zile dupa ce il blochez se aprinde ecranul necontrolat la diferite intervale de timp,iar apoi se stinge.Acest lucru se repeta si duce la un consum ridicat de baterie. Stie cineva ce ar putea fi? Link spre comentariu
Vizitator Anncuta Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Si eu am o problema asemanatoare cu galaxy mini :( Dar se pare ca nu ne ajuta nimeni :( Link spre comentariu
strombi Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Vezi sa nu ai vreaun screen saver setat sa ti se aprinda ecranul la un interval de timp...... Link spre comentariu
Vizitator RaduRaducu Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Vezi sa nu ai vreaun screen saver setat sa ti se aprinda ecranul la un interval de timp......nu am niciun screen saver setat,nu face tot timpul chestia asta, se ma isi opreste cateodata. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Eu cred ca este o eroare de soft ,ar trebui ori facut un upgrade la un android mai nou,ori reinstalat din nou sistemul de operare ! Link spre comentariu
8429kyd Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Activeaza internetul si lasa-l cateva minute activ.Apoi dezactiveaza-l si vezi daca mai face.(poate ai o aplicatie care cere conexiune la internet) Link spre comentariu
Vizitator RaduRaducu Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Activeaza internetul si lasa-l cateva minute activ.Apoi dezactiveaza-l si vezi daca mai face.(poate ai o aplicatie care cere conexiune la internet)cred k asta era, k dupa ce am intrat pe net nu mai face.ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum