emil db Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Dupa cum bine stiti unul dintre cei mai mari dusmani ai pescarilor sunt tantarii mai ales dacapescuiesti noaptea sau dis de dimineata.As dori si eu o shema a unui aparat electronic deindepartare a tantarilor dar care a fost testata.Am mai facut doua dupa scheme din carti sireviste vechi(TEHNIUM) dar nici una nu are efect. Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Cauta ca sunt o gramada de topicuri pe forum despre asta viewtopic.php?f=14&t=71290&hilit=antitantari&start=15viewtopic.php?f=14&t=5254&hilit=antitantari Link spre comentariu
rares01 Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 cel mai bun efect il are sprayul anti tantari care il gasesti in magazinele de pescuit Link spre comentariu
marius_3004 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Am avut aparat antitantari la priza adus din Germania,chiar scria ca e facut in Germania,dormeau tantarii pe el .Cred ca e frectie la picior de lemn asta cu frecventele la tantari.Parere proprie,bineinteles. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 nu cred ca e frectie, partea cu frecventele la tantari. Am filtre active home made si de cand le-am pus in functiune (2 pt medii, 2 pt inalte, 1 central si 1 central, acum 1 an aproape) si amplificatorul 5.1 tot home made, nu sa mai gasit nici urma de tantar in camera si au fost momente cand dormeam cu geamul deschis dar nici musca nu intra! Acum pt colegul nostru nu stiu ce sa-i recomand pentru ce anume doreste, dar pe undeva sigur exista o solutie, e doar chestiune de timp pana va fi descoperita. pana atunci sprayul cred ca e cea mai buna solutie...... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Parca i-mi si inchipui un pescar pe balta , cu un sistem de 50W langa el si niste tweetere cu goarna.Au si frecventele antitantari efect, dar numai la puteri mari, greu de atins in regim portabil.Tot varianta chimica sau fumul poate sa-i alunge in sfarsit. Link spre comentariu
Vizitator themoneymaker99 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 In 10-20 de ani tantarii astia vor aduce si malaria in Romania... si multe alte boli tropicale..atunci va fi vai de noi Link spre comentariu
euvasile Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 uite aici sunt pe alese http://www.google.ro/search?q=aparate+p ... 4QTxq4HgAQ Link spre comentariu
petru_f Postat Mai 16, 2013 Partajează Postat Mai 16, 2013 Ce frumoase sant Dar care o fi si eficient ? Link spre comentariu
shopy Postat Mai 19, 2013 Partajează Postat Mai 19, 2013 Se gaseau la un moment dat si pe la noi niste aparate cu ultrasunete portabile mici, cam 10 cm lungime, functioneaza cu o baterie AA, am si eu unul, dar nu-l prea folosesc! Desi in principiu nu ar trebui sa-l aud, il liniste deplina se aude tiuind! Efecte? Hmm... As spune neconcludente! Prefer oricand daca sunt la pescuit pe Dunare o solutie gen o baliga uscata de vita pusa pe jar... efect garantat! Astea cu Off si Autan nu sunt pentru hamesitii de Dunare, vorbesc din experienta atat personala cat si a tovarasilor de suferinta! Link spre comentariu
vera Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Salut. In mileniul trecut, cand eran tanar si nelinistit, am facut un asemenea aparat. Schema era din Tehnium, cu TUJ, preluata dintr-o revista americana. Se specifica clar ca tantarii romanesti fug la frecventa diferita de cei americani (erau mai cu mot). Prin tatonari, am reglat aparatul,pe frecventa respectiva si pe o raza de 4-5m nu mai era picior de tantar dar nici eu nu puteam dormi. Parca ma apasa ceva pe cap. Drept pt. care am renuntat la acest aparat. Cea mai buna, era o crema pe baza de leandru (care mirosea si frumos), care pe vremuri se gasea la magazinele pt. pescari si vanatori. Link spre comentariu
Vizitator eric7831 Postat Iunie 23, 2013 Partajează Postat Iunie 23, 2013 cel mai eficient produs de tantari cu rezultateRAPEL 100 / 8 ore. Link spre comentariu
shopy Postat Iunie 24, 2013 Partajează Postat Iunie 24, 2013 Nu cumva e "Repel" ? Link spre comentariu
one Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Eu mai demult am facut un generator de ultrasunete si am tot reglat frecventa, tantarii nu pareau deranjati... am lasat-o balta.Citeam prin reviste cum ca numai femelele inteapa si o anumita frecventa ar avea efect numai asupra acestora. Ar putea fi un mit urban, oricum aparatul meu nu a avut nici un efect la tantarii pe care am experimentat, nu stiu daca erau masculi sau femele. Link spre comentariu
wally_gatter Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 frecventa variabila aleator are efect doar . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum