Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Editare fisiere tip PDF

scorpionu1

Postări Recomandate

As dori un program de editat aceste fisiere de tip PDF. Mai exact, am scanat o carte, iar fisierul rezultat in pdf vreau sa il fac la o rezolutie mai mica, sa il pot baga pe telefon de exemplu...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• scorpionu1

7

• maremaestro

1

• iod2

1

• H Robert

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

tocmai ce l-am descarcat. dar nu gasesc ce-mi trebuie :(Deci: am fisierul pdf si doresc sa il fac sa ocupe mai putin, reducandui dimensiunile. ceea ce am gasit eu aici a fost o chestie care imi impartea fiecare pagina in mai multe micute....nu facea un reseize sa zic asa...Am nevoie tot de format pdf sa fie, nu vreau sa-l convertescDaca stii cum se face, poate imi explici, te rog frumos.

Link spre comentariu

Eu am scanat cartea cu abby findreader 10 si de acolo vad ca pot modifica setarile cu care sa salvez pdf-ul dar nu stiu cum :( ca tot nu-mi iese cum vreau

Link spre comentariu

Cum sa nu: dupa ce am scanat cu programul ABBY FINDREADER 10, am intrat optiuni de salvare a fisierului in PDF, am selectat marimea paginii ( in cazul meu A5 ), apoi mai jos la "save mode" am ales "text and pictures only", am bifat doar "retain text and background colors" si in final la "pictures setiings" am ales "custom" iar acolo am ales la "resolution" - 96dpi, apoi la "format" - "JPEG color (for photos) " si la quality am setat 40%. Cam astea sunt setarile, pot atasa 2 poze sa se inteleaga mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări