Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar tuburi naziste / germane din perioada ww2

Vizitator

Postări Recomandate

Cumpar tuburi germane / naziste (Wehrmacht, Kriegsmarine, etc.) din perioada ultimului razboi mondial.Indiferent de starea de uzura, preferabil defecte, insa fara fisuri in sticla sau getter compromis.Trimiteti ofertele via pm sau e-mail insotite de fotografii clare si oferta de pret.Nu raspund la mesaje de genul "cat oferi pe tubul cutare?" E tubul dvs., faceti si pretul pentru el.Tinand cont de motivele pentru care doresc asemenea tuburi, nu sunt dispus sa platesc preturi de piatapentru ele. Nu doresc inca sa-mi vand casa pentru colectie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

1

• hpavictor

1

• gauss

1

• Feretech

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Salut, nu am tuburi dar am un aparat care era in dotarea tancurilor si raspunde de alimentarea tuburilor cu 300 V.Numele german este "umformer",arata exact asa dupa 1:00 min apare in:3kxQAG3kQAA Feretech

Link spre comentariu

Este vorba de un Dyna-motor. Este un motor alimentat la 12V, care invare un generator care produce tensiunea anodica. Pe vrenea aia, comutatia se facea mecanic... :aplauze

Link spre comentariu

Am vazut si la rusi ... o masinarie alimentata la 27 Vcc , producea 3x36 Vca /400Hz , un motor cuplat cu un generator trifazat ... era folosita la bordul aeronavelor ... cehii au facut un convertizor static cu o multime de 2N3055 ca sa-l substituie ... Rusii ... la MIG-uri , cehii la L-29 ... ambele prezente pe meleagurile stramosesti ...

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator

Cumpar tuburi germane / naziste (Wehrmacht, Kriegsmarine, etc.) din perioada ultimului razboi mondial.Indiferent de starea de uzura, chiar defecte, insa fara fisuri in sticla sau getter compromis.Trimiteti ofertele via pm sau e-mail insotite de fotografii clare si oferta de pret.Nu raspund la mesaje de genul "cat oferi pe tubul cutare?" E tubul dvs., faceti si pretul pentru el.Nu sunt interesat de tuburi din anii '30, doar cele din deceniul 5 folosite in razboi cu insemne clare,zvastica, vultur, Wehrmacht, Kriegsmarine, etc.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Cumpar tuburi germane / naziste (Wehrmacht, Kriegsmarine, etc.) din perioada ultimului razboi mondial.Indiferent de starea de uzura, chiar defecte, insa fara fisuri in sticla sau getter compromis.Trimiteti ofertele via pm sau e-mail insotite de fotografii clare si oferta de pret.Nu raspund la mesaje de genul "cat oferi pe tubul cutare?" E tubul dvs., faceti si pretul pentru el.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Cumpar tuburi germane / naziste (Wehrmacht, Kriegsmarine, etc.) din perioada ultimului razboi mondial.Indiferent de starea de uzura, chiar defecte, insa fara fisuri in sticla sau getter compromis.Trimiteti ofertele via pm sau e-mail insotite de fotografii clare si oferta de pret.Nu raspund la mesaje de genul "cat oferi pe tubul cutare?" E tubul dvs., faceti si pretul pentru el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări