costi002 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Am pus hex-ul. O sa scriu mai jos cam ce ar trebui sa faca in cateva vorbe- la alimentare ledul start/stand-by licare cam la o secunda- butonul start trebuie apasat minim 2 secunde - ledul start/stand-by ramane stins- dupa eliberare buton ledul start/stand-by ramane aprins pana la sf cicului, cand incepe din nou sa licare la 1 secunda- in cazul in care nu se umple cu apa in aprox 2.5 minute in primul ciclu, se aprinde led-ul fara apa si sistemul intra iar in stand-by- teoretic, in orice moment al rularii programului, daca deschizi usa sistemul se opreste(totul este off) si intra in stand/byDaca mai ai ceva nelamuriri, scrie aici, daca vrei ca proiectul sa nu fie public......................... 16F88TEMPvers3.HEX.txt Link spre comentariu
pisic Postat Iulie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2012 Proiectul va fi public . Spre deosebire de cei de la pickit.ro care au de vanzare la 200 de euro un astfel de proiect Voi revenii cu alte rezultate Link spre comentariu
pisic Postat Iulie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2012 2 : 30 Noaptea :jytuiyuMai e mult de lucru . Dar incet incet ... Link spre comentariu
Elef Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Poate ca ar trebui sa prevedeti si un presostat pentru presiune apa alimentare(parca nu are rost sa te chinui sa alimentezi masina daca nu ai apa pe conducta) Link spre comentariu
pisic Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Elef presostatul se conecteaza in stanga jos unde scrie PRESOSTAT . Oricum am vazut ca am gresit schema , o sa incerc sa o refac imediat ce gasesc un programel mai bun , asta ce il am e demo ma lasa doar sa il fac fara sa il salvez )In aceasta varianta bruta , dupa ce o mai imbunatatim , modulul deja poate sa inlocuiasca timerul / programatorul oricarei model de masina care nu are o placa electronica . ( Modele de CANDY , INDESIT , ETC . ) Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Daca nu ai cu ce face pcb-ul il pot face eu in orcad. problema este ca imi trebuie tipul de releu folosit sa stiu distanta intre pini sa se potriveasca la gauri Link spre comentariu
pisic Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Pai deocamdata pune asa din burta de ex HF3FD de 15 amperi des foloside de indesit . Si vezi ca eu am gresit la gnd-uri , si la 12 si la 5 .Si daca poti sa faci mai groase traseele de 220v , in special cel de la rezistenta de incalzire , totusi aia are de la 1800w in sus . Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 ok. nu stiu cat de tare te grabesti, dar abia luni o pot face. tarseele de 220 oricum trebuiesc cositorite, pentru siguranta Link spre comentariu
pusu Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 D-lui costi002, sunteti amabil sa puneti si codul sursa? Link spre comentariu
pisic Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 O prima varianta Link spre comentariu
pisic Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Cam asta e varianta la care vreau sa ajung pt moment . Eventual cine mai da un ochi pe aici poate gaseste ceva greseli :P Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 poti posta si schema dupa care s-a facut cablajul? ceva nu imi este clar la partea de intrare (nu imi dau seama cum porturile de aintrare ale pic-ului sunt tinute la +5V prin rezistente)LE: fiind in prototip nu ar strica sa fie cate un led paralel cu releul sa vezi exact ce releu e comandat si cum reactioneaza masina. Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Momentan nu postez codul sursa, nu este optimizat si e posibil ca rada lumea de mine D-lui costi002, sunteti amabil sa puneti si codul sursa? Link spre comentariu
pisic Postat Iulie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2012 Intrarile nu se pun la -5v ? Se pun la + ? De ex cand butonul de start e inchis (face scurtv ?) acea intrare nu trebuie pusa pe -5 ? Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 intrarile sunt tinute la +5V printr-o rezistenta de 10K. cand primeste comanda, intrarea este pusa la masa prin contactul sw-ului dar rezistenta ramane intre +5V si intarea picului.Intrarea trebuie sa vada ori +5V ori GND. Daca este in aer poate intra in hazard. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum