Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program pentru masina de spalat 32`

Postări Recomandate

Am pus hex-ul. O sa scriu mai jos cam ce ar trebui sa faca in cateva vorbe- la alimentare ledul start/stand-by licare cam la o secunda- butonul start trebuie apasat minim 2 secunde - ledul start/stand-by ramane stins- dupa eliberare buton ledul start/stand-by ramane aprins pana la sf cicului, cand incepe din nou sa licare la 1 secunda- in cazul in care nu se umple cu apa in aprox 2.5 minute in primul ciclu, se aprinde led-ul fara apa si sistemul intra iar in stand-by- teoretic, in orice moment al rularii programului, daca deschizi usa sistemul se opreste(totul este off) si intra in stand/byDaca mai ai ceva nelamuriri, scrie aici, daca vrei ca proiectul sa nu fie public.........................

16F88TEMPvers3.HEX.txt

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Elef presostatul se conecteaza in stanga jos unde scrie PRESOSTAT . Oricum am vazut ca am gresit schema , o sa incerc sa o refac imediat ce gasesc un programel mai bun , asta ce il am e demo ma lasa doar sa il fac fara sa il salvez :))In aceasta varianta bruta , dupa ce o mai imbunatatim , modulul deja poate sa inlocuiasca timerul / programatorul oricarei model de masina care nu are o placa electronica . ( Modele de CANDY , INDESIT , ETC . )

Link spre comentariu

Pai deocamdata pune asa din burta de ex HF3FD de 15 amperi des foloside de indesit . Si vezi ca eu am gresit la gnd-uri , si la 12 si la 5 .Si daca poti sa faci mai groase traseele de 220v , in special cel de la rezistenta de incalzire , totusi aia are de la 1800w in sus .

Link spre comentariu

poti posta si schema dupa care s-a facut cablajul? ceva nu imi este clar la partea de intrare (nu imi dau seama cum porturile de aintrare ale pic-ului sunt tinute la +5V prin rezistente)LE: fiind in prototip nu ar strica sa fie cate un led paralel cu releul sa vezi exact ce releu e comandat si cum reactioneaza masina.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări