Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare.

Vizitator Nicolae Draghici

Postări Recomandate

Eu cam la toate difuzoarele de mai sus m-am uitat in parte pe vreo 4-5 siteuri diferite...aproape pe fiecare aveau alta sensibilitate...acuma ce sa cred? care ar fi buna? de ex la asta ultimul Infinity Kappa 120.3SE am gasit 94 db si 92db.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• baga

2

• Mihai Cimpoeru

2

• alex tm

2

• tudoraudio

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu cam la toate difuzoarele de mai sus m-am uitat in parte pe vreo 4-5 siteuri diferite...aproape pe fiecare aveau alta sensibilitate...acuma ce sa cred? care ar fi buna? de ex la asta ultimul Infinity Kappa 120.3SE am gasit 94 db si 92db.

Si eu am observat discordanta asta. Din ce am aflat eu, infinity este mai bunicel....dar acum poate a auzit cineva vreo demonstratie si ne poate spune daca este asa.
Link spre comentariu

Am terminat si cu subwooferul :da Vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturi.Subwoofer Infinity Kappa 120.3se + Amplificator Magnat Tribal X Two, pus in punte 1x200WRMS (4 ohmi).

post-67730-139829462069_thumb.jpg

post-67730-139829462095_thumb.jpg

post-67730-139829462113_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări