alex tm Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Eu cam la toate difuzoarele de mai sus m-am uitat in parte pe vreo 4-5 siteuri diferite...aproape pe fiecare aveau alta sensibilitate...acuma ce sa cred? care ar fi buna? de ex la asta ultimul Infinity Kappa 120.3SE am gasit 94 db si 92db. Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Eu cam la toate difuzoarele de mai sus m-am uitat in parte pe vreo 4-5 siteuri diferite...aproape pe fiecare aveau alta sensibilitate...acuma ce sa cred? care ar fi buna? de ex la asta ultimul Infinity Kappa 120.3SE am gasit 94 db si 92db.Si eu am observat discordanta asta. Din ce am aflat eu, infinity este mai bunicel....dar acum poate a auzit cineva vreo demonstratie si ne poate spune daca este asa. Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Ce amplificator imi recomandati pentru Infinity Kappa 120.3SE? Maine merg sa il cumpar. Incinta ported. Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Am terminat si cu subwooferul Vreau sa va multumesc tuturor pentru sfaturi.Subwoofer Infinity Kappa 120.3se + Amplificator Magnat Tribal X Two, pus in punte 1x200WRMS (4 ohmi). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum