Vizitator Nicolae Draghici Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Va salut!Vreau sa imi construiesc un subwoofer auto, si am 2 difuzoare la care m-am gandit, dar nu stiu pe care sa il aleg. Este vorba de Pioneer TS-W309D4 si Pioneer TS-W308D4. Vreau sa fac un subwoofer ported, desi am vazut ca difurile sunt recomandate pentru sealed. Pe care mi-l recomandati? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Mie nici unul dintre cele doua nu mi-a placut in basreflex, TS-W308D4 suna ceva mai bine in cutie inchisa , dar TS-W309D4 avea spl ceva mai mare . Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Mie nici unul dintre cele doua nu mi-a placut in basreflex, TS-W308D4 suna ceva mai bine in cutie inchisa , dar TS-W309D4 avea spl ceva mai mare .si la banii astia (in jur de 300 ron), ce difuzor mi-ai recomanda? ms Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Chiar nu are nimeni o preferinta in materie de difuzor pt subwoofer auto? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Subwoofere auto nu prea am ascultat, eu momentan am renuntat la cele doua difuzoare de mai sus si am trecut pe TS-W3002D4 care este cu mult peste celelalte pe care le-am avut .Recomandarea mea e ca ar trebui sa nu te grabesti si sa mai ascuti ce au prietenii pe masini sau eventual sa mai mergi pe la intalniri ale forumistilor audio auto si sa asculti ce au ei pe masini si sa vezi ce iti place . Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iunie 27, 2012 Partajează Postat Iunie 27, 2012 Subwoofere auto nu prea am ascultat, eu momentan am renuntat la cele doua difuzoare de mai sus si am trecut pe TS-W3002D4 care este cu mult peste celelalte pe care le-am avut .Recomandarea mea e ca ar trebui sa nu te grabesti si sa mai ascuti ce au prietenii pe masini sau eventual sa mai mergi pe la intalniri ale forumistilor audio auto si sa asculti ce au ei pe masini si sa vezi ce iti place . multumesc frumos pentru sfat. Chiar nu am de gand sa ma grabesc, pentru ca vreau sa imi fac "cel mai tare subwoofer" pentru bugetul meu Link spre comentariu
tudoraudio Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 asta ti-ar fi bun?http://www.okazii.ro/boxe/altele/phase-linear-highgrade-a115485265 Link spre comentariu
alex tm Postat Iunie 28, 2012 Partajează Postat Iunie 28, 2012 Din cate am inteles difuzoarele Focal sunt bune , puterea este cea reala si sunt fiabile. Difuzorul pe care vreau sa ti-l prezint nu 1000 rms cum se lauda cei de la Pioneer...oricum cred ca e cam umflata. Un pret accesibil il are Focal Access 30 A1 in jur de 400 lei. Are 250 watt rms, sensibilitate buna 94 db si frecventa 27 - 500Hz. Este doar o sugestie! Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iunie 29, 2012 Partajează Postat Iunie 29, 2012 O sa fac tot posibilul sa ascult, daca am ocazia, o parte din difuzoare. Ce parere aveti si de Kicker C104D? E mai "serios" ca Pionner? Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Asta o fi bun de ceva?12'' 2000 Watt DVC Legacy Red Series SubwooferHigh Performance WooferRed Chrome Plated Injection ConeNon-Fatiguing Butyl Rubber SurroundChrome Plated Back PlatesDual Magnet StructureDual 2'' High Temperature Kapton Voice CoilBumped and Vented Yoke4 Ohm Impedance Per Coil1000 Watts RMS/2000 Watts PeakSPL @ 1W/1M: 88dBFrequency Response: 30Hz-1.5KHzMounting Depth: 5''Magnet Weight: 100 + 100 oz.E mai bun decat Pioneer Ts-W308d4(309d4)? Tinand si cont de brand. Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Chiar nu imi poate da nimeni un sfat? :-s ca mi-e ca nu il mai gasesc sa il cumpar in caz ca merita Link spre comentariu
baga Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Legacy nu are 1000w rms, nu are cum sa aiba atat cu o bobina de 2''. Si are si qts mult prea mare pentru incinta ported. Pioneerul la fel. Spl la Focal nu este dat la 1w/1m , si nici la celelalte. Putine subwoofere de 12 auto au peste 90db 1w/1m.Ce parere aveti de Infinity ref 1260w? Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Legacy nu are 1000w rms, nu are cum sa aiba atat cu o bobina de 2''. Si are si qts mult prea mare pentru incinta ported. Pioneerul la fel. Spl la Focal nu este dat la 1w/1m , si nici la celelalte. Putine subwoofere de 12 auto au peste 90db 1w/1m.Ce parere aveti de Infinity ref 1260w?Imi place acest Infinity. Este peste cele mentionate de mine? Link spre comentariu
baga Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Eu zic ca da. Sa vedem ce mai zic si altii. Link spre comentariu
Vizitator Nicolae Draghici Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Din ce m-am mai interesat cam este peste Pionner acest Infinity. Am gasit ceva de genu Infinity Kappa 120.3SE, si cred ca o sa raman la asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum