crispus Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 A incercat cineva asa ceva? http://www.rhinofablab.com/profiles/blogs/direct-pcb-printer FkHpjzOhzxA pLbHvBvChSk In loc de tricou/imbracaminte/etc se poate pune un pcb lejer... Care ar fi cea mai simpla modalitate de a crea ansamblul de "alimentare a hartiei"? Ceva impresii? Link spre comentariu
Marius84 Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Pai solutia asta nu e foarte dificila. Marea problema, din cate am citit pe forumuri ar constitui-o cerneala. Intrebarea este devine sau nu solubila in agentul coroziv? Asta din videoclip evident nu dupa tratarea termica, dar este universal valabila? Pentru toate cernelurile?Opinii! Link spre comentariu
crispus Postat Iunie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2012 Imprimantele epson din cate am inteles ar fi cele mai bune pentru asa ceva datorita tehnologiei cu piezo. Cel putin Epson stylus S22 (cea cu tricoul, probabil multe altele) cica au cerneala DuraBrite Ultra (rezistenta la apa)... Si noua e 110 lei .Eu inca nu stiu cum as putea face partea cu trasul hartiei... Daca as reusi ca ala cu tricoul ar fi perfect. As putea-o folosi nu doar la pcb... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum