Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect pt subwoofer de 10" CW-10

Vizitator moga alexxx

Postări Recomandate

Vizitator moga alexxx

Salut am luat niste dif cw-10 si acum imi trebuie cutie la ele . Vreau ceva pe bass refelx . Cine stie dif stie ca este vb de un dif f puternic pt un 10". Are 2 bobine de 100W rms . Acum vine problema : O cutie de 60L cu un bass reflex de 12cm si 15 adancime e bine ? Daca are cineva alte pareri sa imi spuna si mie . Multumesc anticipatat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• Extrem

3

• Sharky

1

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator moga alexxx

Scuze de scris dar sunt luati de pe mesenger.... ca am o lene sa ii scriu iar toti ...Xmax 13mm Hvc 45 mm Hag 15mm Qts0.68 Qes 0.70 Qms 8,23 Fs (hz) 27,32 Mmd 141grame Mms 160 grame Vas37,98L Bl 16 Sd 355.00rms 187,27 Revc 7.81Levc la 1Khz 7,44

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator TheOne

de unde ai parametrii astia ?? voi ati vazut ce scrie acolo : Hvc 45mm adica bobina are 45mm inaltime destul de mult zic eu !

Link spre comentariu
Vizitator Darth Vader

Sal! :smt006 Am si io un CW-10 luat de la BOS... imi place difuzorul, am facut un subwoofer cu el, dar nu stiu daca trebuie sau nu bassreflexincinta are 66litri, peretii sunt captusiti cu vatelina iar spatele cu bureteam folosit PAL de 13mm(pereti) si 16mm la capacele din fata si spatedimensiunile exterioare sunt urmatoarele inaltime 42cm; latime 40cm; adancie 48cmintr-adevar, cursa difuzorului depaseste 13mm; io am aproximat la 17-18mmin legatura cu puterea.... stiam ca are 150w/bobina... io il folosesc pe 8ohm (bobinele conectate in serie)=> 300w, dar nu cred ca are asa de mult

Link spre comentariu

E o singura problema...o sa-ti vibreze peretii (scade calitatea,scad decibelii)Ai pus ranforsari pe dinauntru?Eu vorbesc ca iti vibreaza daca ai pus....daca nu ai pus...ce sa zic ... nu e bine...daca poti sa pui ar fi bine daca nu mai poti sa desfaci boxa...e grav :toimonster:

Link spre comentariu

Xmax reprezinta cursa liniara maxima pe care o are difuzorul ( mai bine spus partea mobila a lui ) aceasta nu arata cat de mult se poate misca difuzorul, acea cursa este aratata de Xmech, care reprezinta cursa maxima a difuzorului pana la atingerea limitei mecanice.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări