Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

emuc1/emud1 dspic

Vizitator _zc

Postări Recomandate

Vizitator _zc

am programat un dspic3013 cu ICD2 pe EMUC/EMUD.nu reusesc sa-l programez pe EMUC1/EMUD1..EMUC3/EMUD3.aveti idee de ce?//-------------output mplab cind dau conect la debugger-----------Connecting to MPLAB ICD 2...ConnectedSetting Vdd source to targetICDWarn0020: Invalid target device id (expected=0xC3, read=0x0)...Reading ICD Product IDRunning ICD Self Test...PassedMPLAB ICD 2 Ready//--------------------------------------pinii sint legati corect si fara nimic altceva pe ei. circuitul e alimentat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator _zc

asa e m-am exprimat eu incorect.pe perechea pgc/emuc pgd/emud merge programarea si debuggerulpe celelalte perechi emuc1 emud1...nu merge debuggerul de ce? ce nu i-am facut?

Link spre comentariu

Cred ca nici eu am exprimat exact ce am vrut sa spun. Mai incerc o data:

Oricare dintre perechile de pini (EMUC EMUD), (EMUC1 EMUD1), (EMUC2 EMUD2) sau (EMUC3 EMUD3) pot fi folositi pentru debug. Perechea dorita se selecteaza din bitii de configuratie. Doar pinii PGC si PGD pot fi folositi pentru transferul programului in dsPIC. Daca nu poti sa folosesti pinii EMUC si EMUD pentru debug trebuie sa folosesti un comutator care sa intrerupa legatura dintre ICD2 si PGC,PGD dupa transferul programului.

Link spre comentariu
Vizitator _zc

stiu ca nu pot programa decit pe pgc/pgd.-programare pe pgc/pgd merge-debug pe emuc/emud merge-debug pe emuc3/emud3 nu-mi merge asta-i beleauafac asa:-icd2 conectat pe pgc/pgd-mplab-->configure-->configuration bits-->comm channel select-->use emuc3 emud3-programez-schimb icd2 pe emuc3 emud3-incerc sa ma conectez cu debbugerul si nu gaseste dspiculsa mai incerc si pe emu1

Link spre comentariu
Vizitator _zc

nu merge. mai sap, mai intreb.ca si cum nu tine cont de: configure-->configuration bits-->comm channel select--> use EMUC3 and EMUD3.ramine pe EMUC/EMUD.

Link spre comentariu
Vizitator _zc

folosesc compilatorul de la microchip.i-am facut proiect nou cu asta in fisierul sursa:#include "p30f3013.h"main(){}sa caut in alta parte? nu am experienta cu microchip si nici cu dspic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări