Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme vizualizare dvd pt dvd player auto

Vizitator virtualcip

Postări Recomandate

Vizitator virtualcip

salut! problema la dvd ul auto apare doar atunci cand incerc sa vizionez un dvd sau videoclip, in acel moment imi apare un ecran negru in care scrie ca nu pot sa vizionez at cand sunt in mers, numai ca probl asta imi apare si atunci cand stationez(motor oprit, cheie scoasa din contact..). codul regiunii e setat pt europa, dvd original, nu stiu ce sa mai fac. cine stie cum se rezolva o astfel de problema il rog sa ma ajute. multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LARY

2

• augustin

1

Top autori în acest subiect

1. Daca nu te descurci dece nu apelezi la o firma specializata?2. 99,9% din DVD-uri auto functioneaza doar pe loc, cu frana de mana trasa.3. Problema e simpla, are un fir care trebui legat la minus. (frana de mana) sau brake.

Link spre comentariu
Vizitator virtualcip

la o firma specializata am montat dvd ul. se pare ca acea persoana nu era chiat atat de specializat... in fine. daca am sa i spui de fire ...at poate isi va de a seama de greseala.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări