pisic Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Am gasit doar pe acest site http://www.atelitalia.com/eng/itacatalogoresult.php?n_pagina=5&c1_selected=03&c2_selected=0301&marchio=all&order_by= dar nu stiu cum as putea sa il comand . Atasez si poza . Link spre comentariu
Vizitator andreimihai3 Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Sa comanzi ce? Motorasul? Am gasit cand m-am mutat o masina abandondata, cu programator din asta, arhaic. Poate fi inlocuit cu cativa 555 pe care ii programezi cum vrei tu-pentru rezistenta incalzire, motor, pompa abductie, dejectie, si-ti faci singur programele de spalare. Ideea ar intra si la vintage. Link spre comentariu
pisic Postat Iunie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2012 Motorasul merge , contactele sunt imbatranite si nu mai functioneaza bine , mai face si flama cateodata ,am incercat sa le curat dar degeaba . Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Ia vezi pe ... gogu : programator Whirlpool Link spre comentariu
pisic Postat Iunie 24, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2012 Poate are cineva vreo Nova mai veche sau Candy desfacute . Link spre comentariu
Vizitator Paul89 Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Iti putem face comanda daca doresti dar nu stiu daca-ti merita. Reprezentanta Candy din Cluj. Link spre comentariu
pisic Postat August 2, 2012 Autor Partajează Postat August 2, 2012 Ai idee de un pret ? Link spre comentariu
Vizitator Paul89 Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Lasa-mi aici seria si modelul masinii Link spre comentariu
pisic Postat August 7, 2012 Autor Partajează Postat August 7, 2012 http://www.atelitalia.com/eng/itacatalo ... &order_by= TIMER ACQUAMATIC 600 - al doilea din lista asta este programatorul . Masina este o NOVA cu programator CANDY si contactele sunt foarte gaurite si nu mai fac contact. Am incercat cu putin cositor dar nu merge , e moale si arcul electric il distruge rapid . Cei de pe site-ul acela nu mi-au raspuns la e-mail , deci probabil nu mai aduc :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum