Arcer Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 Salut, Aveti careva utilitarele FROMPCB2.EXE si MOD2MLB.EXE din programul ORCAD ( ala vechi, de DOS )?Vreau sa import un cablaj deja proiectat in orcad-ul vechi intr-un orcad mai nou ( Orcad10 de ex ), si am aflat ca utilitarele astea ar face treaba asta.Merci. Link spre comentariu
paul Postat Mai 9, 2006 Partajează Postat Mai 9, 2006 NU AI NEVOIE DE ACESTE UTILITARE. in Layou, da clik pe "File" apoi "Import" si selecteaza "PCB386+PCB". Este adevarat ca treaba asta este valabila in Orcad 9.2 cu care lucrez eu dar banuiesc ca trebe sa fie valabil si in versiunea 10.Daca chiar nu reusesti, anuntama si iti trimit cele doua programe, ca le am. Dar sincer sa fiu nu stiu ce vei putea face cu ele, in Orcad10.Succes !. Link spre comentariu
Arcer Postat Mai 12, 2006 Autor Partajează Postat Mai 12, 2006 Am resusit, dar numai daca am convertit intai cablajul vechi *.brd la *.bd1 cu ajutorul utilitarului FROMPCB2.EXE. Numai *.bd1 a vrut sa importe Orcad-ul! Oricum multumesc de raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum