Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Import de cablaje din Orcadul vechi ( de DOS )

Arcer

Postări Recomandate

Salut, Aveti careva utilitarele FROMPCB2.EXE si MOD2MLB.EXE din programul ORCAD ( ala vechi, de DOS )?Vreau sa import un cablaj deja proiectat in orcad-ul vechi intr-un orcad mai nou ( Orcad10 de ex ), si am aflat ca utilitarele astea ar face treaba asta.Merci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Arcer

2

• paul

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

NU AI NEVOIE DE ACESTE UTILITARE. in Layou, da clik pe "File" apoi "Import" si selecteaza "PCB386+PCB". Este adevarat ca treaba asta este valabila in Orcad 9.2 cu care lucrez eu dar banuiesc ca trebe sa fie valabil si in versiunea 10.Daca chiar nu reusesti, anuntama si iti trimit cele doua programe, ca le am. Dar sincer sa fiu nu stiu ce vei putea face cu ele, in Orcad10.Succes !.

Link spre comentariu

Am resusit, dar numai daca am convertit intai cablajul vechi *.brd la *.bd1 cu ajutorul utilitarului FROMPCB2.EXE. Numai *.bd1 a vrut sa importe Orcad-ul! Oricum multumesc de raspuns!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări