Vizitator Szuiogan Florin Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Buna tuturor as avea si eu o problema mai delicata ,am un aparat de facut paine de tip Moulinex home breand,model:573934 si din gresala sau neatentie am scapat putina apa in el si sa afumat putin placa cu circuite integrate si as avea nevoie de o schema elecronica ca sa pot sami dau seama codul de pe componentele arse.Va multumesc. Link spre comentariu
popa ionut Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 placa cu programatorul?ori placa cu sursa de alimentare??pune poze cu placa de baza respectiva sa se vada componetele "afumate" Link spre comentariu
Vizitator Szuiogan Florin Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Mersi pt raspuns iti atasez ceva poze facute de mine ,sper sa te ajute sa-mi trimiti ceva detali despre componentele arse.Mersi Link spre comentariu
Vizitator Szuiogan Florin Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Inca cateva poze. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Se pare ca a patruns apa intre spirele trafului, deci situatia e nasoala... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum