Vizitator abba Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Mă poate ajuta si pe mine cineva cu niste scheme electrice sau scheme bloc a unor aparate de electroterapie de diferite frecvente.Nu gasesc și aș avea nevoie.Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Electroterapie e un termen general.Spune exact la ce vrei sa il folosesti si te ajutam. Link spre comentariu
Vizitator abba Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 am de facut un proiect pentru facultate despre aparatele de electroterapie si as avea nevoie de ceva schema electrica la un aparata de joasa frecventa, cum ar fi diadin 3. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Daca te ajuta o schema pentru diadin m5302 ("Aparat de terapie cu curenti diadinamici") pot sa incerc sa o scanez/pozez (e format A2...). Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 Te rog sa pui aceasta schema sunt sigur ca va fi de folos. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 24, 2012 Partajează Postat Iunie 24, 2012 pe undeva pe acasa am o carte ceva cu aplicatii pentru cercurile de pionieri. Eu o tin fiindca este descris A412. stiu ca in carte era descris si un aparat de electroterapie, in seara asta o sa caut cartea, maine la primna ora te anunt ce am gasit. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Am gasit se numeste ,,Aparat medical portabil pentru ionizari, galvanizari si curenti diadinamici". Daca te intereseaza pot posta si schema. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Posteaza schema .E pacat ca cei care au scheme de aparate din astea sa nu le puna si la dispozitia altora. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 din pacate scanerul nu merge, nu mai am driverul, o sa incerc sa postez foile fotografiate Link spre comentariu
tiovidiu Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 eu le-am postat pe ambele insa nu mi-a luat decat una.Sa incerc sa pun si prima pagina Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 26, 2012 Partajează Postat Iunie 26, 2012 Incearca sa le pui mai multe impreuna si apoi intr-un folder arhiva. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Postez doar schema (detalii precum lista de materiale sau cablajul nu cred ca sunt esentiale in acest topic). Cu scannerul disponibil A4 chiar a fost o mica provocare tinand cont ca foaia e A1 (nu A2 cum am crezut). Din cauza ca limita este de 1M am impartit arhiva in 4 parti si daca exista o problema de copyright rog sa se elimine aceste arhive. Singura informatie este cea referitoare la "ICE" si se pare ca e de prin din 1987. Diadin M5302_1.zip Diadin M5302_2.zip Diadin M5302_3.zip Diadin M5302_4.zip Link spre comentariu
Taraxacus Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Am construit un aparat de fizioterapie cu curenti pulsatorii. Functioneaza excelent si il folosesc cu mult succes si cu rezultate excelente. Fatza de schema am introdus un tranzistor si un led ca sa vad cat dureaza impilsul si pauza dintre impulsuri. Are 3 tipuri de demnale dens dispers, pulsatosr si continuu. Cand am chef de un masaj sau am cate un junghi de la curent etc il folosesc de 2 ori si situatia se schimba imediat. Nu trebuie depasita o durata de 20 min. Electrozii i-am facut din tabla de plumb, dreptunghiulari, 9x5 cm. Intre electrod si piele se pune o bucata mai groasa de panza imbibata in apa calda sarata sau cine are poate sa foloseasca gel pt EKG (electroconductibil). Aparatul a mers din prima si nu ridica probleme. Schema e dintr-un tehnium mai vechi dar este f buna, aparatul este robust si rezista la exploatare. Aparat_el_masaj.zip Link spre comentariu
Taraxacus Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Revin cu pozele aparatului realizat de mine, cutia am cumparat-o de-a gata de la Open System din Iasi, s-a potrivit f bine. Nu am facut poze dupa inscriptionarea mastii din fatza de fapt n-am inscriptionat-o, am facut niste etichete pe autocolant si am lipt pt fiecare. Aparat.zip Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Felicitari.Asta astept de la sectiunea asta a forumului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum