Vlad Mihai Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 vreau sa descarc un program (Quartus) dar nu reusesc sa descarc, ca se blocheaza descarcarea dupa un timp. Cum as putea sa descarc acel fisier prin torrent? am incercat si cu Chrome si cu Mozzila. Link spre comentariu
mastodontu Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 de unde ai incercat sa il descarci ? Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Cat spatiu liber ai in ... HDD ? Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 20 Gb. softul am incercat sa il iau de pe siteul oficial. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 20 Gb. softul am incercat sa il iau de pe siteul oficial.Trebuie sa ai suficient spatiu liber pe partitia C:\ , nu conteaza cat ai in total liber.Browserul nu zice nimic in dreptul descarcarii cand aceasta se blocheaza?Nu poti sa descarci acel fisier cu un client torrent daca nu exista un torrent facut... asta e clar. Cauta pe site-urile cu torrente poate gasesti acolo, pe site-ul oficial nu o sa gasesti torrente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum