cristianvalentin Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Salut ! Vreau sa imi construiesc o statie de lipit,deoarece letconul meu de 30W la 220 V se incalzeste prea tare iar pe varf se formeaza un strat de zgura chiar daca il curat periodic,din cate am inteles temperatura varfului este prea mare iar fludorul fierbe si se evapora lasand astfel varful acoperit de un strat, de culoare neagra, de impuritati,daca poate cineva sa ma ajute cu o schema a unei statii de lipit nu foarte pretentioase, fara afisaj electronic al temperaturii sau alte sfaturi despre cum as putea sa micsorez sau sa reglez temperatura varfului la letconul vechi.Va multumesc ! Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 viewtopic.php?f=14&t=9630&hilit=statie+de+lipitAveti aici tot ce va trebuie!!! Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 multumesc Link spre comentariu
cristianvalentin Postat Iunie 23, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2012 la Statia de aici viewtopic.php?f=14&t=101790 trebuie neaparat letcon solomon sau se poate folosi orice alt tip de letcon care are termocupla, sau se poate folosi si unul fara termocupla?Multumesc! Link spre comentariu
augustin Postat Iunie 23, 2012 Partajează Postat Iunie 23, 2012 Trebuie Letcon cu termocupla .. Aveti detalii pe PM Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum