Vizitator ZeusFlo Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Salut sunt la inceput si rog sa trimiteti o schema sau sa-mi dati sfaturi cum sa fac un amplicator stereo cu acesti tranzistori , am un tranformator imens +-100v ,+-50v.rog seriozitateVa multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Esti la inceput adica nu ai mai realizat amplificatoare pe tranzistori la asemenea puteri sau esti la inceput adica nu stii mare lucru despre electronica? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 +/-100V dupa redresare si filtrare? daca ai 100Vac vei avea 2x140V DC , tensiune monstru total nerecomandabila.. 120% ca nu ai reusi sa faci un amplificator functional la tensiunea aia .. vinde-l (traful) si ia-ti ceva de 40Vac sa obtii un 100-120W in 8 ohmi , mai mult decat suficienti pentru inceput (daca ai boxe bune e mai mult decat suficient) Link spre comentariu
Vizitator ZeusFlo Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Salut Da sunt la inceput dar cunosc tot "basic-ul" in electronica de la masurare pana in practica si montarea pieselor in still clasic cred ca asa incep toti ), deci ce ma interezeseaza pe mine e cum sa modific un kitt cu acesti finali (4x2sc5200\2sa1943) l-am alimntat prima data la 2x25vca ca atat scria in cartea tehnica a lui si parca nu scotea mai mult de 50w pe un canal, am vazut datasheet-ul acestor finali si cred ca duc mai mult...alimetati la o sursa mai mare.Ce va cer eu e sa imi trimiteti s schema eletrica incepand de la preamplificator pana in final, cum ar trebuii sa fac sa debiteze macar 150w pe un canal... Va multumesc Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Nu poti pune o poza cu acest kit de care vorbesti?2X25Vca<=>+/-33Vcc ceea ce sugereaza o putere de aproximativ 100-120W pentru 4 Ohm si 60W pentru sarcini de 8 Ohm, daca insa spui ca puterea obtinuta ti s-a parut mica atunci este posibil ca si anume curentul sa fi fost prea mic ( prea putini A ). Link spre comentariu
Vizitator ZeusFlo Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Da intradevar transformatorul nu scotea pe secundar mai mult de 5 amperi...deci unul mai grosolan in lita imi trebuie...mersi mult asa este la inceput te documentezi,deci cati amperi imi trebuie? Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Daca ai 5A pe secundare atunci este ok si nu curentul este vinovatul pentru puterea mica de care spui. Ce sarcina ai folosit la teste? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Am o bănuială că e iar vorba de kitul chinezesc de 500W. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum