Vizitator dexterrr Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Mi-am cumparat o drujba still noua si dupa 10 minute in sarcina lantul este foarte fierbinte. Este normal? Daca nu, ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Nu stiu daca e normal, dar ai pus ulei la drujba? Link spre comentariu
sebi Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 la fiecare plin cu benzina facut trebuie facut plinul si la ulei care unge lantul,lantul sa nu fie intins prea tare.ce model aveti? Link spre comentariu
philipo4you Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Poate ti-ai cumparat o drujba Stihl !De unde ti-ai cumparat-o !? Fiecare distribuitor Stihl are obligatia de a pune in functiune motofierastraul si de a iti explica modul de functionare si de lucru!Daca e still, de care nu am auzit, atunci era bine sa intrebi pe cineva cu experienta inainte de a o pune in functiune.Lantul trebuie neaparat sa fie uns, chiar si la mers in gol. Ai un rezervor separat pentru ulei de ungere. Lantul trebui intins astfel incit daca tragi de el dinspre lateralele sinei ( cu o forta moderata) nu trebuie ca zalele sa iasa din canalul sinei. Link spre comentariu
devdas_india Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 nu ai ungere la lant , Link spre comentariu
ndc74 Postat Iunie 25, 2012 Partajează Postat Iunie 25, 2012 Daca ai cumparat-o de la o reprezentanta sau un dealer autorizat la un pret incepand de la 800ron, trebuie sa mergi la ei si sa-i intrebi ce poti face, dupa ce in prealabil ai verificat ca ai alimentat-o cu ulei pt lant.Daca ai cumparat-o din targ sau de pe marginea drumului cu 300ron atunci e un fake ieftin care nu taie nici macar scandura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum