Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Axa x

cnc_step

Postări Recomandate

Azi mi-au venit si asteptatele axe. Sunt axe industriale THK, au curea nu suruburi, una de 2,3 metri, iar cealalta de 1,3 metri. Dar la cea mare i-am scos cureaua si va veni un surub de precizie de 20mm diametru cu pas de 5. Era perfecta si in varianta curea, dar vreau o precizie mai buna. Mai am 10 pe drum, si de acea trebuie sa incep sa vand multe tampenii de la mine pentru vama si tva. Deci cine este interesat (nu de axele astea ca nu se vand) de cnc-ul din prezentarea anterioara, sau cel mic, astept mp. De asemenea am suruburi, axe liniare, reductoare pentru servo nema 23 (modulare 100:1, sau se pot scoate module si se micsoreaza raportul), drivere, controllere usb de la planet, 2 3d printere incepute si terminate in prportie de 90%, cartuse de frezare care se pot vedea in postarile mele, profile de dural, etc, astept mp.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cnc_step

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări