Vizitator rappzoo Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Fac tutorialele Nigel Goldwin si am ajuns la transmisie RF http://www.winpicprog.co.uk/pic_tutorial12.htm .Am compilat fisierele asm in mplab insa la unul din ele imi da eroare la scriere. Poate cineva arunca un ochi pe asm-ul respectiv poate isi da seama care e problema.Eventual poate imi face un hex functional:). Va multumesc anticipat! Se pare ca nu pot face up la .asm asa ca am pus intreaga arhiva. Este vorba deste fisierul cu numele tut12_1RL tutorial12.zip Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Atentie ! Hex-ul generat (si ASM-ul, bineinteles) sunt pentru 16F628. Link spre comentariu
Vizitator rappzoo Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Pana la urma a mers, insa dupa o perioada, schimband niste programe am revenit la acel tut12_1RL cu probleme si cu toate ca mi-a dat eroare la scriere (acelasi hex, acelasi pic a mers perfect cu 30 de min inainte) merge la fel ca atunci ca a trecut de verificarea programatorului...Ce am facut sa mearga a fost sa generez hex_urile in MPASM in loc de MPLAB...nu stiu daca e o diferenta intre programe insa a facut treaba. Am generat asm in hex pentru pic16f628A.Nedumerirea mea e cum merge programul cand imi da eroare la scriere.Ce am construit e o simpla comanda a unor leduri prin comanda RF si un lcd pe care apare un text trimis tot prin RF de la modulul transmitter.Multumesc de ajutor! Link spre comentariu
Vizitator rappzoo Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Atentie ! Hex-ul generat (si ASM-ul, bineinteles) sunt pentru 16F628.este greu de modificat pentru 16f628a? imi puteti explica cum si ce trebuie sa schimb pentru ca am mai multe asm-uri, dupa cum ati vazut in arhiva si unele imi fac probleme altele merg perfect. Link spre comentariu
fratello Postat Iunie 22, 2012 Partajează Postat Iunie 22, 2012 Nu stiu daca este usor sau greu... Cauta pe site-ul Microchip, poate gasesti ceva despre "migrarea" codului de la 16F628 la 16F628A ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum