Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eroare la scriere pic 16f628A

Vizitator rappzoo

Postări Recomandate

Vizitator rappzoo

Fac tutorialele Nigel Goldwin si am ajuns la transmisie RF http://www.winpicprog.co.uk/pic_tutorial12.htm .Am compilat fisierele asm in mplab insa la unul din ele imi da eroare la scriere. Poate cineva arunca un ochi pe asm-ul respectiv poate isi da seama care e problema.Eventual poate imi face un hex functional:). Va multumesc anticipat!

Se pare ca nu pot face up la .asm asa ca am pus intreaga arhiva. Este vorba deste fisierul cu numele tut12_1RL

tutorial12.zip

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fratello

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator rappzoo

Pana la urma a mers, insa dupa o perioada, schimband niste programe am revenit la acel tut12_1RL cu probleme si cu toate ca mi-a dat eroare la scriere (acelasi hex, acelasi pic a mers perfect cu 30 de min inainte) merge la fel ca atunci ca a trecut de verificarea programatorului...Ce am facut sa mearga a fost sa generez hex_urile in MPASM in loc de MPLAB...nu stiu daca e o diferenta intre programe insa a facut treaba. Am generat asm in hex pentru pic16f628A.Nedumerirea mea e cum merge programul cand imi da eroare la scriere.Ce am construit e o simpla comanda a unor leduri prin comanda RF si un lcd pe care apare un text trimis tot prin RF de la modulul transmitter.Multumesc de ajutor!

Link spre comentariu
Vizitator rappzoo

Atentie ! Hex-ul generat (si ASM-ul, bineinteles) sunt pentru 16F628.

este greu de modificat pentru 16f628a? imi puteti explica cum si ce trebuie sa schimb pentru ca am mai multe asm-uri, dupa cum ati vazut in arhiva si unele imi fac probleme altele merg perfect.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări